Actual

Ce a constatat Poliția după ce l-a prins pe șoferul care a lovit cu mașina doi copii și o mamă

Ce a constatat Poliția după ce l-a prins pe șoferul care a lovit cu mașina doi copii și o mamă

Poliția Capitalei a reușit să-i dea de urmă șoferului care a accidentat cu mașina doi copii și a fugit de la locul accidentului. Deja acesta este reținut pentru 24 de ore.

Ce a constatat Poliția după ce l-a prins pe șoferul fugar

Tânărul de 27 de ani  a fost reţinut sub acuzaţiile de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului. Urmează să fie prezentat instanței de judecată cu cerere de emitere a unui mandat de arestare.

Incidentul a avut loc joi, 21 aprilie, în jurul orei 13.40, pe o stradă din Sectorul 2, în zona Tei Toboc.

În imaginile surprinse de camerele video de supraveghere au confirmat în mare parte declarațiile matorilor. Pe imagini se vede cum bărbatul, aflat la volanul unui autoturism, virează brusc la dreapta şi îi loveşte în plin pe cei mici.

Victime au fost un copil de 1 an și 7 luni și unul de 4 ani, care au suferit răni ușoare. În același timp, mama lor ar fi suferit o fractură, iar medicii i-au pus piciorul în ghips.

Martorii au susținut că micuții au fost accidentați intenționat

Martorii, printre care și mamele mai multor copii, au susținut încă de la debutul anchetei că șoferul nu a frânat și că a intrat într-un grup ce staționa pe trotuarul și carosabilului de pe o străduță din sectorul 2. Mașina a venit spre ei, nu cu o viteză prea mare, și a înaintat spre grup, lovindu-l pur și simplu. Cei mari au reușit sa sară din calea mașinii, însă au rămas copilașii.

Bărbatul care se afla la volan a fugit de la locul accidentului, a abandonat mașina pe o altă stradă și a dispărut.

Cei doi copii accidentați, de 1 an, respectiv 4 ani, au fost transportați la spital, la fel și mama.

Polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei au deschis dosar de urmărire penală și l-au identificat pe șoferul fugar. Au constatat că acesta nu deține permis de conducere, ba chiar că acesta mai este implicat într-un dosar de urmărire penală.