Lifestyle

O vedetă de la “Asia Express” va concura la “Sunt celebru, scoate-mă de aici” , noua emisiune de la Pro Tv

O vedetă de la “Asia Express” va concura la “Sunt celebru, scoate-mă de aici” , noua emisiune de la Pro Tv
wikipedia.org

Una dintre cele mai urmărite vedete care a participat la emisiunea „Asia Express”, de la Antena 1, a semnat un contract pentru o emisiune de pe Pro TV.

În momentul în care au aflat vestea cea mare, fanii care o urmăresc au fost șocați.

Astfel, la cel mai nou sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de pe Pro TV, va participa una dintre cele mai iubite cântărețe din România.

În urmă cu puțin timp, lista concurenților a început să fie publicată de către producătorii emisiunii. Și potrivit ultimelor declarații, o fostă concurentă de la „Bravo, ai stil!” de la Kanal D a acceptat și ea provocarea lansată de postul de televiziune.

Despre cine este vorba

Deși nu a confirmat încă public participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, noua emisiune de la Pro TV, au apărut mai multe informații oficiale care susțin că este vorba de Lidia Buble.

cantareata

De asemenea, alături de fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion, o altă vedetă va lua parte la un nou sezon al producției care a avut un succes răsunător în trecut.

Cine va mai participa la noul sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cea de-a doua concurentă care va petrece câte săptămâni în junglă, potrivit cancan.ro, ar fi Ioana Filimon.

Noul sezon al emisiunii va fi filmat în Republica Dominicană, lucru confirmat de către producători încă de la început. Succesul avut cu show-ul, prezentat de Daniel Pavel, i-a convins pe cei de la Pro TV să aducă din nou în atenția telespectatorilor o emisiune care nu a mai fost difuzată în România de câțiva ani. Cu toate că nu au oferit încă declarații oficiale, surse sigure din interior susțin că Lidia Buble și Ioana Filimon se pregătesc deja pentru plecarea în Republica Dominicană.

O altă concurentă de la „Bravo, ai stil!”, se află și ea pe lista celor care vor face tot posibilul pentru a obține marele premiu pus în joc de către producătorii emisiunii. Ne referim la Alexandra Ungureanu, care a susținut că și-ar dori să aibă parte de această experiență alături de buna sa prietenă, Theo Rose, însă nu se știe dacă artista va accepta sau nu provocarea.

În calitate de nou antrenor de la „Vocea României”, lui Theo Rose i-ar fi destul de greu să părăsească țara în următoarele luni, potrivit aceleiași surse citate.