Info Actual

Info Actual > Showbiz > Oana Zăvoranu, dată în judecată! Vezi AICI ce pedeapsă riscă vedeta, dar și ce reacție a avut la aflarea veștii
Showbiz

Oana Zăvoranu, dată în judecată! Vezi AICI ce pedeapsă riscă vedeta, dar și ce reacție a avut la aflarea veștii

Oana Zăvoranu, dată în judecată! Vezi AICI ce pedeapsă riscă vedeta, dar și ce reacție a avut la aflarea veștii

Oana Zăvoranu desființează constant nume precum Adelina Pestrițu, Anda Adam, Cristina ICH sau Oana Roman, pe canalul său de Youtube, unde și-a lansat de curând o emisiune online, dar si pe pagina sa oficială de Instagram. Vedeta le-a declarat ”război” influencerițelor din țara noastră.

Oana Zăvoranu dată în judecată de influencerițe

Oana Zăvoranu ar putea avea de suferit în urma video-urilor în care vorbește despre influencerele momentului. Titlul primului ei clip pe Youtube este ”Pe mine nu mă oprește nimeni”, și se pare că acesta este un motto-ul brunetei.

Oana Zăvoranu a fost dată în judecată pentru prejudicierea imaginii de către Adelina Pestrițu, Anda Adam, Cristina ICH, și Oana Roman, în urma seriei de clipuri video postate pe canalul său de Youtube sau pe pagina sa de socializare, în care le acată pe acestea.

„Observându-se o recrudescenta a faptelor care aduc atingere onoarei si demnitatii si, dupa caz, reputatiei unei persoane, legiuitorul a inasprit legislatia aplicabila in domeniu, oferind mult mai multe posibilitati persoanei vatamate de a proba fapta ilicita.

Si in acest context, s-a putut observa ca instantele judecatoresti au inceput sa devina din ce in ce mai aspre cu autorul faptei ilicite, tocmai pentru a descuraja si preveni, totodata, savarsirea unor astfel de fapte reprobabile. Insulta și calomnia nu mai sunt pedepsite cu închisoare în codul penal, însă, daunele morale pot fi foarte mari”, a declarat avocatul Florin Pascu.

Oana Zăvoranu își continuă atacurile

Oana Zăvoranu își anunță pe pagina sa de Instagram mai multe video-uri dedicate ”influencerițelor mocangiste”, și își continuă atacurile.

”Potole-vous”, nebunelor! V-ați speriat? Păi, ce-am făcut mă, nene, mă? Nu sunteți voi alea care influențează vieți, șmecherele, bazatele? Hai să vă văd acum! Că dacă nu v-a plăcut pe caterincă, vă iau pe serioase! Mocangistelor, luați cu lămâie și fiți atente aici! Că abia m-am apucat! Episodul 1 din cel mai tare proiect online făcut vreodată în România e aici, pentru voi! Peppa, ține-te bine! Că după episodul ăsta, vor bubui ofertele! Te iau pe toate părțile! ‘Cause I am the real influencer! Sunt plină de inspirație și facem show cum n-a văzut România! Eu sunt Zăvo și mi se rupe de hatereala voastră! Care vă știți pe mocangeală și vrajeală ieftină, ați pus-o cu mine! Vă iau pe toate până la ultima! Hai, ciocu’ mic și pupați mâna la Președintă! Că altă șansă nu aveți!”, potrivit Playtech.