Info Actual > Showbiz > Oana Zăvoranu îl desființează pe Dorian Popa! L-a umilit public
Showbiz

Oana Zăvoranu îl desființează pe Dorian Popa! L-a umilit public

Oana Zăvoranu îl desființează pe Dorian Popa! L-a umilit public

Oana Zăvoranu și Dorian Popa au format un cuplu în serialul „Sacrificul”, iar urmăritorii lor au crezut că între cei doi s-a înfiripat ceva și în afara platoului de filmare, dar realitatea e cu totul alta. Frumoasa brunetă l-a umilit public pe vlogger.

Oana Zăvoranu îl desființează pe Dorian Popa!

Oana Zăvoranu a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre Dorian Popa. Acrița ne-a arătat o imagine de departea ca cea pe care a contruit-o el public în ultimii ani. Acesta este acuzat că face scandal când nu primește produse pe gratis, dar și că poartă multe produse fake.

„E tăticul mocangiștilor! A apărut la un moment dat în 2011, în ceva ce nu mai ține nimeni minte. L-am văzut într-o provocare când mânca mâncare de cățel. Eu vă spun o chestie pățită de mine. Aveam o filmare și purta niște adidași care costă vreo 1.000 și ceva de euro perechea. La un moment dat, îl vedeam în fiecare zi că schimbă perechile de două-trei ori pe zi. L-am întrebat: „Băi, nene, câte perechi ai?”. Și îmi zice el: „Am la portbagaj toate perechile!”. Mie, personal, mi-a recunoscut că are fake-uri. Aveam probleme la filmare cu el, cum vorbea el, îi spuneam: de ce țipi la 8 dimineața?”, a dezvăluit Oana Zăvoranu.

Se duce la doctori și le cere să se prefacă pentru prank-uri

„S-a dus într-un magazin cu parfumuri și filma cu una. La un moment dat, văzând un vânzător că tot încerca parfumuri și zicea: ăla îmi place, ăla îmi place, i le-a dus la casă. Se duce la casă și zice: „Mi-ați pregătit parfumurile?”, la care vânzătorul îi zice: „Dacă doriți, vă putem oferi un mic discount!”. Când a auzit ăsta, i-a zis lu’ aia să închidă camera și a început să-și bage și să-și scoată în magazinul respectiv. De ce? Pentru că i-a spus: „Cum adică să vă plătesc?! Păi, voi să îmi dați două trei parfumuri moca, pe lună, că am venit aici cu camera!”. Eu am mai multe true story-uri ca asta, acestui băiețaș i s-a urcat la cap, crede că totul i se cuvine. Cum e, mă, cu rata la garsonieră? Cât vine? 18 milioane? Are zile în care mângâie pereții, mângâie frigiderul. E genul care are numai poze cu el dezbrăcat. Și-a făcut buzițe, are buzițe mai mari ca mine. Și-a făcut nasul ca o pătlăgică. Disperarea lui de a atrage proști… Se duce la doctori și le cere să se prefacă pentru prank-uri. Acest „mucio man” care se pozează în baie, cu prosopul”, a mai spus Oana Zăvoranu, potrivit România TV.