Lifestyle

Oficial: Acuzația de incest a lui Ricky Martin e falsă! Nepotul își cere scuze și recunoaște că suferă de afecțiuni psihice

Oficial: Acuzația de incest a lui Ricky Martin e falsă! Nepotul își cere scuze și recunoaște că suferă de afecțiuni psihice
Twitter

Ricky Martin spune că acuzațiile de incest formulate de nepotul său, în vârstă de 21 de ani, au fost „dureroase și devastatoare”, dar speră ca acesta „să găsească ajutorul pentru a începe o nouă viață plină de dragoste, adevăr și bucurie”, după ce acuzațiile de abuz au fost retrase în instanța din Puerto Rico.

Lui Martin, în vârstă de 50 de ani, i-au fost retrase plângerile împotriva sa formulate de către Dennis Yadiel Sanchez, nepotul său, care inițial spusese că a avut o relație sexuală cu starul. Joi, un judecător din Puerto Rico a respins oficial ordinul de restricție temporară emis la cererea lui Sanchez.
„Așa cum am anticipat, ordinul de protecție temporară nu a fost prelungit de către instanță”, a declarat echipa de avocați a lui Martin într-un comunicat oficial. Mai mult, fratele cântărețului, Eric Martin, a afirmat într-un live pe Facebook că nepotul său „are o problemă psihică”.

Presa de peste Ocean titrează că nepotul lui Ricky Martin a renunțat la procesul de incest și abuz împotriva unchiului său. Sanchez solicitase, la data de 1 iulie, un ordin de restricție temporară împotriva lui Martin, susținând că a avut o relație sexuală cu cântărețul, care a devenit abuziv și l-a urmărit după ce relația s-a încheiat.

Martin, în vârstă de 50 de ani, a negat categoric acuzațiile și l-a descris pe nepotul său ca fiind un tânăr cu probleme de sănătate psihice grave. Martin a participat la proces prin conferință Zoom.

În urma hotărârii, TMZ a obținut o înregistrare video în care cântărețul susține că a fost obligat să păstreze tăcerea în conformitate cu legea din Puerto Rico.

„Mă aflu astăzi în fața camerelor de luat vederi pentru că trebuie neapărat să vorbesc pentru a-mi începe procesul de vindecare”, a declarat Martin. „Timp de două săptămâni, nu mi s-a permis să mă apăr pentru că am urmat o procedură în care legea m-a obligat să nu vorbesc înainte de a fi în fața judecătorului. S-a dovedit că toate aceste afirmații au fost false”.

„Dar am să vă spun adevărul. A fost atât de dureros! A fost devastator pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei. Nu doresc acest lucru nimănui”, a spus starul.

Martin a continuat: „Persoanei care susținea aceste prostii îi doresc tot binele din lume – și îi doresc să găsească ajutor pentru a putea începe o nouă viață plină de iubire, adevăr și bucurie – și să nu facă rău nimănui altcuiva. Acum, prioritatea mea este să mă vindec. Și cum să mă vindec? Cu muzică”, a spus Martin. „Abia aștept să mă întorc pe scenă. Abia aștept să mă întorc în fața camerelor de filmat și să distrez, ceea ce fac cel mai bine”.

„Le mulțumesc tuturor prietenilor mei. Mulțumesc tuturor fanilor care au crezut întotdeauna în mine. Nu aveți idee ce putere mi-ați dat cu fiecare comentariu pe care l-ați scris pe rețelele de socializare. Vă doresc iubire și lumină!”.

Martin a încheiat cu un semn de pace: „Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”.