Actual Showbiz

Ozzy Ozborne, vizitat de familie pe patul de spital. Detalii despre operația „majoră” pe care a suferit-o artistul

Ozzy Ozborne, vizitat de familie pe patul de spital. Detalii despre operația „majoră”   pe care a suferit-o artistul

Zeci de mii de fani din întrega lume stau cu ochii pe el, dar și cu sufletul la gură să afle cum depășește și de această dată, Ozzy Ozborne, greaua cumpănă prin care trece.

Ozzy Ozborne, vizitat de familie pe patul de spital. Detalii despre operația „majoră” pe care a suferit-o artistul

Soția, Sharon Osbourne și fiica, Kelly, care este însărcinată, au fost văzute vizitându-l pe Ozzy Osbourne la spital, în contextul în care Ozzy a suferit o „operație majoră” luni după-amiază, titrează foxnews.

Sharon a povestit, în cadrul unei emisiuni televizate, că soțul ei va trece printr-o operație dificilă și că ea îi va fi alături, dar nu a oferit multe detalii, deocamdată, în acest sens.

Are o operație majoră luni și trebuie să fiu acolo. Aceasta va determina cu adevărat restul vieții lui„, le-a spus ea colegilor ei de la TalkTV, săptămâna trecută.

Un raport dat publicității atestă că procedura chirurgicală prin care a trecut artistul a fost efectuată cu scopul de a îndepărta și realinia știfturile din gât și din spate.

Ozzy are 73 de ani și orice fel de intervenție chirurgicală atunci când îmbătrânești este dificilă„, a declarat o sursă pentru Page Six. „Aceasta este destul de majoră. Îi sunt realiniate știfturile din gât și din spate de când a avut o cădere în 2019.”

Luni, atât Sharon, cât și Kelly au purtat măști de protecție pentru față, când au intrat în spital, pentru a-l vedea pe liderul Black Sabbath, Sharon purtând bagaje în spate, în timp ce ținea în mâini și o geantă supradimensionată, scriu reporterii foxnews.

Fiica renumitului artist, Kelly, în vârstă de 37 de ani, este însărcinată și așteaptă primul copil alături de iubitul ei, muzicianul Sid Wilson de la SlipKnot.

Pe lângă traumele accidentului, Ozzy, acesta se luptă și cu boala Parkinson, după cum el însuși a declarat, anterior, presei. Totodată, o apropiată a familiei, citată de presa sus menționată, a spus că starul a avut multe dureri în ultima vreme, așa că intervenția de acum se impunea ca o necesitate.

De asemenea, se pare că „Prințul Întunericului„, cum i se mai spune, va avea nevoie de o „convalescență îndelungată„, cu o îngrijire non-stop asigurată de o asistentă la domiciliu.

Problemele de spate ale lui Ozzy provin, probabil, de la coliziunea cu un ”vehicul de teren” din 2003, când acesta s-a răsturnat cu ”quad-ul”, în timp ce se plimba pe proprietatea sa din Londra. El a trebuit să fie operat de urgență pentru „o claviculă ruptă, opt coaste fracturate care strângeau vasele de sânge cruciale și vertebrele deteriorate din gât„, scria presa la acea vreme.

Aștept alte intervenții chirurgicale la gât„, a declarat Osbourne pentru revista Classic Rock, în luna mai. „Nu pot să merg cum trebuie în aceste zile. Fac terapie fizică în fiecare dimineață. Sunt ceva mai bine, dar nici pe departe atât de bine pe cât aș vrea să fiu pentru a mă întoarce pe drumuri.”

Când a fost întrebat dacă s-a gândit vreodată la propria moarte, Ozzy a spus că se simte optimist în privința viitorului său, în timp ce nu uită trecutul.

La 73 de ani, m-am descurcat destul de bine. Nu plănuiesc să plec nicăieri, dar va veni și vremea mea„, a mărturisit presei artistul.

În 2020, într-un interviu pentru LA Times, legendarul Ozzy Osbourne se confesa, cu privire la același subiect, legat de propia viață.

Nu voi muri de Parkinson. Am lucrat cu el aproape toată viața mea. Am păcălit moartea de atâtea ori. Dacă mâine ai citi: Ozzy nu s-a trezit în această dimineață, nu ai spune: „O, Doamne!”.  Ai zice: ‘Ei bine, în sfârșit l-a prins din urmă'”.

Cu referire la boala de care a fost dignosticat Ozzy, soția acestuia, Sharon a povestit presei cum stau lucrurile.

Este PRKN 2″, a declarat Sharon pentru GMA. „Există atât de multe tipuri diferite de Parkinson; nu este o condamnare la moarte, nici pe departe, dar afectează anumiți nervi din corp. Și este – este ca și cum ai avea o zi bună, o zi bună și apoi o zi foarte proastă.

Foto: infomusic /video: youtube