Lifestyle

„Pan Solo”,replica eroului „Han Solo” din Războiul Stelelor, a fost creat din pâine și participă la concursul anual de sperietori

„Pan Solo”,replica eroului „Han Solo” din Războiul Stelelor, a fost creat din pâine și participă la concursul anual de sperietori
nypost.com

„Eroul nostru Pan Solo a fost prins în capcană”.

O brutărie din zona golfului San Francisco a creat o sculptură din pâine (congelată în carbonit), de 1,8 metri (6 picioare) a personajului „Războiul Stelelor”, așa cum a apărut după ce a fost înghețat în carbonit în „Imperiul Strikes Back”.

Catherine Pervan și fiica ei, Hannalee Pervan, coproprietari ai One House Bakery din Benicia, California, au petrecut săptămâni întregi sculptând în mărime naturală (folosind lemn și două tipuri de aluat, inclusiv un tip de aluat fără drojdie) personajul fictiv Han Solo din prima trilogie Războiul Stelelor.

Au lucrat noaptea, timp de o lună de zile

Cele două femei au lucrat noaptea, după terminarea treburilor zilnice. Detaliile lucrate cu dragoste arată chipul angos a lui Han Solo și mâinile lui care se „străduiesc” să se întindă.

Hannalee Pervan a spus că s-ar putea să fi devenit puțin obsedată

„Mama m-a făcut să plec pentru că eram obsedată de buze”. „Ea a spus: „Trebuie să pleci”, a declarat Hannalee.

Potrivit celor precizate de Hannalee, crearea Pan Solo a fost deosebit de semnificativă, deoarece a contactat COVID-19 în ianuarie 2021 și și-a pierdut o mare parte din simțul mirosului și al gustului.

„Așa că este foarte important să găsești bucurie într-o altă parte a mâncării”, a spus Hannalee.

Pan Solo, înscris în concursul de sperietori de anul acesta

Sculptura a fost expusă în fața magazinului lor, One House Bakery din Benicia, California, la aproximativ 40 de mile nord de San Francisco, lângă un aranjament de tărtăcuțe de sezon și o tablă pe care scria: „Eroul nostru Pan Solo a fost prins în capcană”.

Pan Solo este opera înscrisă în concursul anual de sperietori din centrul orașului Benicia Main Street. Publicul va putea vota preferatele dintre cele peste două duzini de creații introduse de afacerile locale. Dar, din păcate, Pan Solo nu va dura pentru totdeauna. Aluatul va fi în cele din urmă compostat, nu mâncat, scrie nytimes.com.