Lifestyle

Părintele Iustin Pârvu, profeție cutremurătoare. „Televizoarele și calculatoarele ne dărâmă sufletește și trupește”

Părintele Iustin Pârvu, profeție cutremurătoare. „Televizoarele și calculatoarele ne dărâmă sufletește și trupește”

Părintele Iustin Pârvu, profeție cutremurătoare. „Televizoarele și calculatoarele ne dărâmă sufletește și trupește”.

Părintele Arhimandrit Iustin Pârvu, starețul Mănăstirii Petru Vodă din județul Neamț este unul dintre cei mai mari duhovnici. Este considerat un sfânt al închisorilor comuniste. A trecut la Domnul în seara zilei de 16 iunie 2013 la vârsta de 94 de ani.

Acesta a avut mereu cuvinte de înțelepciune pentru cei care veneau să-i ceară sfatul. Înainte de a închide ochii, Părintele Iustin Pârvu a făcut o serie de profeții despre soarta românilor și a României.

“Suntem atât de îndărătnici, de rătăciţi, cu mintea, şi cu sufletul şi cu trupul şi cu toate pornirile noastre. Nu vrem nimic, câtuşi de puţin aşa, să ne apropiem de Dumnezeu. Ne uităm la televizor, vedem prăpădul în lume, vedem cum vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari, dar sunt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră (de sfârşit).

Acum apropierea sfârşitului, când va fi, Dumnezeu o ştie, că noi le intuim aşa după toate probabilităţile. Dar faptul este că nu ne mişcăm deloc, rămânem în amorţire, rămânem în moarte, rămânem în pieire. Și nu avem, aşa, cutezanţă să ne ridicăm puţin, să ne antrenăm puţin să facem ceva”, spunea Iustin Pârvu.

„Stăm pe o poziţie foarte critică şi primejdioasă pentru mântuirea noastră”

„Dar nu se face nimica, parcă suntem stăpâniţi de un duh al îndărătniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile şi nu credem. Ce să mai vorbim despre lumea asta atee care este aşa de împietrită, cu fumatul, cu băut, petreceri, cu televizoare, calculatoare. Toate tehnicile acestea, care ne dărâmă sufleteşte şi trupeşte”, spunea părintele.

Înainte să părăsească această lume, Iustin Pârvu i-a avertizat pe români că nu ar mai trebui să considere tot ce vine din Occident, ca fiind bun și folositor.

„Parcă am fi satanizaţi, să aruncăm tot este frumos, şi de ajutor, şi bun. Și să luăm toată scursură asta a societăţii, ce are mai rău omenirea, să luăm noi şi să cultivăm. Aşa că nu ştiu ce-o să mai fie. Dar, deocamdată, stăm pe o poziţie foarte critică şi primejdioasă pentru mântuirea noastră”, mai spunea părintele Iustin Pârvu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *