Diverse

Paul al României are din nou probleme cu justiția. Prințul și soția mai au un proces pe rol

Paul al României are din nou probleme cu justiția. Prințul și soția mai au un proces pe rol

Vasile Creștin, un potent om de afaceri l-a dat în judecată pe Paul al României. Afaceristul îl va târî prin tribunale până când va reuși să anuleze un document care are legătură cu drepturile litigioase pe care acesta le-ar fi vândut.

Procesul se judecă de câteva luni

Vasile Creștin este un afacerist înstărit, cunoscut în lumea imobiliarelor că se ocupă cu achiziționarea de drepturi litigioase, pe care ulterior le vinde și câștigă sume mari de bani. Acesta i-a intentat proces lui Paul al României acum câteva luni. Mai mulți oameni ai legii au judecat dosarul însă s-au declarat necompetenți teritorial. Din acest motiv, dosarul a ajuns acum la Judecătoria Sector 2 și e posibil ca la sfârșitul lunii să fie dată și decizia finală.

Paul al României, mai are un dosar pe rol în este chemat alături de soția sa

Pe de altă parte, Paul al României mai are încă o problemă, fiind chemat în fața instanței, alături de soția sa de un alt om de afaceri cunoscut, e vorba de Sorin Vișinescu.

În acest caz procesul a fost deschis imediat după ce prințesa Lia a fost dată afară din vila pe care nu avea din ce să o plătească, iar Paul al României era urmărit internațional. După ce a stat un an la hotel prințesa, alături de fiul celor doi, Ferdinand, au părăsit România. Prințul Paul a fost condamnat definitiv de autoritățile din România la trei ani și patru luni de închisoare.

Cum a fost prins prințul Paul

Prințul Paul a fost prins în Franța, după ce s-a ascuns multă vreme. El a fost judecat pentru infracțiuni comise între anii 2006-2013, în aceeași perioadă în care a vrut să pună mâna și pe Pădurea Snagov. Prejudiciul se ridică la mai mult de 145 de milioane de euro, din care 135 de milioane de euro reprezintă contravaloarea terenurilor fostei Ferme regale de la Băneasa.