Lifestyle

Pentru a-și satisface obsesiile, un bărbat s-a dat drept femeie ginecolog. După patru ani adevărul a ieșit la iveală

Pentru a-și satisface obsesiile, un bărbat s-a dat drept femeie ginecolog. După patru ani adevărul a ieșit la iveală
supremepeoplescourtmonitor.com

Timp de patru ani, un fals ginecolog a strâns aproape 1000 de poze și clipuri cu organele intim de la zeci de femei.

Cum a reușit falsul ginecolog să facă acest lucru

Dându-se drept femeie ginecolog pe Facebook, un bărbat care a convins, sau mai bine zis a păcălit zeci de femei să îi trimită fotografii cu organele lor genitale. Ulterior, bărbatul a fost condamnat la închisoare în Singapore.

Ca urmare a faptei sale, în data de 26 octombrie 2022, tribunalul l-a găsit pe Ooi Chuen Wei, în vârstă de 37 de ani, din Malaezia, vinovat de „înșelăciune prin substituire de persoană” și l-a condamnat la trei ani și patru luni de închisoare.

Potrivit unor documente judiciare consultate de CNN, pentru a contacta femeile, Ooi Chuen Wei s-a folosit de un profil fals de Facebook, cerându-le să completeze chestionare care includeau întrebări despre organele genitale și viața lor sexuală.

Astfel, timp de 4 ani, medicul fals a păcălit 38 de femei și, în schimb, a primit aproape 1.000 de fotografii și videoclipuri intime.

Dar anul trecut, în luna iulie, infracțiunile au ieșit la iveală, când o femeie și-a dat seama că nu există un astfel de medic și a depus o plângere la poliție.

Pentru Ooi s-a cerut o pedeapsă de minim trei ani și opt luni de închisoare

Ulterior, poliția a făcut o percheziție la domiciliul lui Ooi și i-a confiscat dispozitivele. În timpul anchetei poliției, acesta a recunoscut că le-a păcălit pe femei, potrivit documentelor judiciare.

Invocând numărul mare de victime și perioada în care s-a derulat înșelăciunea, procurorul general adjunct a cerut o pedeapsă cu închisoarea de cel puțin trei ani și opt luni pentru Ooi.

Declarația procurorului general adjunct

În acest context, procurorul a declarat următoarele:

„Acuzatul a executat o schemă atent gândită pentru a-și satisface dorințele sexuale”

„A pretins că este o femeie medic și a înșelat mai multe victime să trimită diverse fotografii și videoclipuri compromițătoare cu ele însele. A abuzat de încrederea pe care publicul o are în medici și a exploatat rețelele de socializare pentru a comite infracțiunile”, scrie edition.cnn.com.