Lifestyle

Pisica, un terapeut cu blăniță! Acest animal magic îți „toarce” toate durerile

Pisica, un terapeut cu blăniță! Acest animal magic îți „toarce” toate durerile

Pisica, un terapeut cu blăniță! Acest animal magic îți toarce toate durerile. Ideea că pisica este doar o vânătoare de șoareci vie e total greșită. Ar trebui să știi că acest animal magic are un sistem unic de bioenergie.

Pisica, doctorul care îți „toarce” toate durerile

O pisică poate intra în rezonanță cu câmpul bio uman, efectuând corectarea, hrănirea și, uneori, restaurarea acestuia.

Probabil ai auzit despre abilitatea lor de a „vindeca” durerile de cap sau de a scădea stresul din viața oamenilor care au grijă de ele. Pisica ta va încerca sa se culce pe locul dureros. După un timp, durerea ta se va domoli și vei începe să te simți mai bine.

Femelele vindecă mai bine afecțiunile sistemului nervos și ale organelor interne, pe când motanii sunt mult mai talentați când vine vorba despre artroză și spondiloză.

Barometrul bunăstării personale

Pisica, un terapeut cu blăniță! O pisică este un senzor de înaltă tehnologie cu care îți poți restabili nivelul de bunăstare. Dacă totul este normal, indicatorul pufos este și el calm, are grijă să își mențină blana curată, are un apetit bun și doarme mult.

Dacă nivelul tău de bunăstare scade, devine nervoasă. Îi scade pofta de mancare, își neglijează obiceiurile de igienă obișnuite, reflectând ceea ce este în neregulă cu noi.

Pisica, diagnosticator al karmelor

Egiptenii considerau pisicile niște animale valoroase, dezvoltând chiar și un cult al pisicii. Zeița acestui cult, Bastet, a fost una dintre cele mai venerate zeități.

La polul opus, în Evul Mediu, în zona europeană, pisicile erau considerate ființe negative. Dacă o persoană urăște toate pisicile, fără excepție, înseamnă că tot ceea ce se petrece în viață să nu este atât de simplu.

Pisica simte energiile negative și reacționează ca atare. Atunci când pisica simte spiritele în casă, primul lucru pe care îl face este să le urmeze pentru a le afla intențiile.

Pentru a se asigura că acele entități astrale nu le amenință teritoriul, pisica va face orice posibil să le alunge. Dacă acest lucru nu este posibil, felina va bloca entitatea cu energia sa pozitivă și o va conduce afara din casă.