Lifestyle

Plan diabolic. Ce urmărea bărbatul care a amenințat-o Bianca Drăgușanu cu moartea

Plan diabolic. Ce urmărea bărbatul care a amenințat-o Bianca Drăgușanu cu moartea

Plan diabolic. Ce urmărea bărbatul care a amenințat-o Bianca Drăgușanu cu moartea. ”Intru peste tine în casă și peste fiica ta. Sunt în fața blocului!”. În acel moment am sunat la Poliție și au venit 3 echipaje de polițiști, acum o oră. Să-mi spună cineva toate astea, l-am înregistrat”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și fiica ei au fost amenințate cu moartea de o persoană necunoscută. Vedeta a reacționat imediat, sunând la 112. Fosta soție a lui Victor slav a povestit episodul șocant, în exclusivitate pentru „Xtra Night Show”, la Antena 1.

La scurt timp după ce s-a întors din vacanța de vis din Maldive, Bianca Drăgușanu și fiica ei au trăit momente de groază, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie! Fosta vedetă de la Kanal D s-a prezentat de urgență la Poliție, după ce a primit mai multe telefoane de amenințare.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că episodul halucinant a avut loc chiar seara trecută, iar alături de ea se afla și Iulia Sălăgean, prietena sa, dar și mama fetiței lui Alex Bodi.

„Am fost amenințată eu și fetița mea. Mai multe detalii vă poate da domnul avocat și prietena mea care a fost martor și sora mea. A trebuit să ne prezentăm la poliție. În ultimele 48 de ore, am fost sunată de trei ori. Este vorba despre copilul meu. Înțeleg orice, dar până la copilul meu. Avem și înregistrarea. Prietena mea a avut instinctul de apărare și am înregistrat în momentul în care persoana respectivă spune: ”Intru peste tine în casă și peste fiica ta. Sunt în fața blocului!”. În acel moment am sunat la Poliție și au venit 3 echipaje de polițiști, acum o oră. Să-mi spună cineva toate astea, l-am înregistrat”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, terifiată din cauza amenințărilor!

Bianca Drăgușanu a primit trei apeluri telefonice, apoi a amenințat-o că va intra  Blondina a ținut să precizeze că nu a avut niciun conflict cu nimeni și nu înțelege cine își dorește să îi facă rău.

”Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă. Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mi se mai pare glumă”, a încheiat Bianca.