Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Poartă acest simbol norocos în 2021. Vei fi mereu pe primul loc, ferit de toate ghinioanele!
Ezoteric

Poartă acest simbol norocos în 2021. Vei fi mereu pe primul loc, ferit de toate ghinioanele!

Poartă acest simbol norocos în 2021. Vei fi mereu pe primul loc, ferit de toate ghinioanele!

Poartă acest simbol norocos în 2021. Vei fi mereu pe primul loc, ferit de toate ghinioanele! Anul Bivolului de Metal Alb din horoscopul chinezesc vine cu mari suprize.

Reamintim că noul an chinezesc al Bivolului de Metal a început în 12 februarie. În horoscopul chinezesc, aceasta este o perioadă sacră a anului, potrivită pentru a atrage prosperitatea și a îndepărta ghinionul. Un simbol norocos este, spre surprinderea tuturor, Șobolanul. Autorul și expertul în feng shui, Anjie Cho, dezvăluie cum să fie valorificată energia abundentă a Șobolanului, potrivit DCnews.

”A existat o împărăteasă înțeleaptă în China Antică”, explică Cho, ”iar ea și împăratul au decis că ar dori să aibă o cursă grozavă în care să invite toate animalele din regat să participe, pentru a determina ordinea animalelor zodiacale chinezeşti.” scrie stiridiaspora.ro.

Cea mai compatibilă relație din sistemul zodiacal chinezesc

Șobolanul, care era destul de mic – dar și destul de isteț – și-a chemat prietenul Bivol și i-a propus să câștige cursa împreună. Boul a fost de acord și, astfel, Șobolanul a parcurs întreaga cursă pe Bivol, prin râuri și peste munți. “Când s-au apropiat de linia de sosire”, spune Cho, “Șobolanul a sărit de pe Bivol și a terminat pe primul loc. Și aceasta este povestea modului în care Șobolanul a ajung pe primul loc și Bivolul pe locul al doilea”.

Chiar dacă a părut o șmecherie a Șobolanului, Bivolul nu s-ar fi supărat, ci ar fi fost fericit pentru finalul cursei, așa că cele două simboluri se pare că ”sunt de fapt în cea mai compatibilă relație din sistemul zodiacal chinezesc”, adaugă Cho.