Diverse

Deținut ajutat să evadeze din închisoare de polițista îndragostită de el. Finalul a fost unul tragic

Deținut ajutat să evadeze din închisoare de polițista îndragostită de el. Finalul a fost unul tragic
Foto CNN: Casey White şi Vicky White

Vicky White, o polițistă în vârstă de 56 de ani, aflată în prag de pensionare, s-a îndrăgostit tocmai de un deţinut cu aproape 20 de ani mai tânăr, pe nume Casey White, în vârstă de 38 de ani.

Deținut ajutat să evadeze din închisoare de polițista îndrăgostita de el. Finalul a fost unul tragic

Date fiind sentimentele pe care i le purta, polițista l-a ajutat pe Casey să evadeze din închisoare. Povestea lor de dragoste a avut, însă, un final tragic.
Vicky White a fost considerată mereu un agent model, dar nimeni nu ştia secretul ei teribil și anume acela că se îndrăgostise tocmai de un deținut.

Faptul că gardianul desemnat să-l păzească pe infractor ajunsese să se îndrăgostească nebuneşte de acesta, nu a fost bănuit de nimeni și astfel relaţia dintre cei doi a durat ani de zile în secret.

Povestea dintre polițistă și deținut

Pentru mai multe crime comise, Casey White a fost condamnat la închisoare pentru 75 de ani, într-un penitenciar din Alabama, potrivit Tgcom24.

Dar, fiindcă perioada pentru săvârșirea pedepsei era una foarte mare, răbdarea polițistei a fost pusă la încercare și a decis să rişte totul pentru iubitul ei aflat după gratii.

Prin urmare, cei doi au pus la cale un plan de evadare, atât de bine gândit încât chiar a funcţionat: cei doi îndrăgostiţi au fugit împreună, dar au avut grijă să le lase anchetatorilor indicii conform cărora să reiasă că deţinutul ar fi răpit-o pe poliţistă atunci când a evadat. Poliţiştii penitenciarului au “muşcat momeala” şi chiar au crezut că Vicky, colega lor a fost răpită sub ameninţarea armei de periculosul evadat.

La un moment dat,  şeriful comitatului Lauderdale, pe nume Rick Singleton,  şi-a dat seama că poliţiştii au fost traşi pe sfoară. El a observat că deși nu erau rude, ambii aveau același nume, intrând la bănuieli. De asemenea, punând cap la cap anumite informații, șeriful a mai descoperit că cei doi îndrăgostiţi au dispărut vineri, 29 aprilie 2022, când poliţista ar fi trebuit să-l ducă pe deţinut la tribunal, pentru un proces.

Dar, înainte de asta, poliţista şi-a informat superiorii că trebuie să ajungă la spital pentru nişte investigaţii medicale, însă nu a mai ajuns niciodată la controlul medical.

Cum s-a derulat totul în continuare

Potrivit CNN, anchetatorii au mai descoperit şi că poliţista anunţase cu o săptămână înainte că intenţionează să se pensioneze din funcţia de director adjunct al departamentului penitenciarului şi îşi vânduse şi casa la un preţ mult sub valoarea pieţei.

În plus, începând din anul 2020 şi până în prezent, Casey  White, în comparație cu ceilalți colegi deținuți, a beneficiat de anumite privilegii (suplimente de hrană şi alte înlesniri).

Totodată, în urma evaluării înregistrărilor de pe camerele video, s-a putut observa cum deţinutul, încătuşat şi îmbrăcat într-o salopetă portocalie, a fost escortat la maşina lui Vicky White.

De acolo, a explicat şeriful care a condus investigaţia, cei doi  îndrăgostiţi şi-au continuat drumul spre un mall aflat la 10 minute distanţă. În acea locație, maşina de poliţie a fost abandonată și schimbată cu un alt autoturism, respectiv un SUV cumpărat de  poliţistă.

Dar, ghinionul celor doi nu a întârziat să apară, fiindcă câteva zile mai târziu, aceștia au fost observaţi şi identificaţi întâmplător de poliţişti, începând o urmărire ca-n filme.

Înainte ca urmăritorii să îi prindă, poliţista a conștientizat că nu mai avea nicio șansă de a scăpa și prin urmare aceasta s-a împușcat în cap. Sfârșitul vieții acesteia a avut loc la spital din cauza rănilor.

Din toată această poveste, supraviețuitor a fost tocmai deținutul Casey  White, iubitul polițistei, care a fost dus înapoi la închisoare, unde va continua să își ispășească pedeapsa de 75 de ani pentru crimele comise în anul 2015.

De data aceasta, deținutul a fost “cazat” într-o celulă de maximă siguranţă, unde nu va mai beneficia de privilegiile de care se bucurase anterior, citează adevarul.ro.