Diverse

Poliţiştii americani, caz cu totul neobișnuit. Un pensionar a făcut infarct în timp ce își îngropa soția pe care a ucis-o

caz

Orașul Trenton, din Carolina de Sud, a fost zguduit de vestea morții a unui cuplu de bătrâni. Întâmplarea a avut loc pe 7 mai, în momentul în care polițiștii au fost trimiși să ancheteze un caz suspect, descoperit de vecini. Cei doi au fost găsiți fără viață, în spatele casei, iar din primele informații se pare că bărbatul și-ar fi ucis soția. În timp ce se pregătea să o îngroape, bărbatul a suferit un infarct care i-a provocat moartea.

Poliţiştii americani, caz cu totul neobișnuit. Un pensionar a făcut infarct în timp ce își îngropa soția pe care a ucis-o

Medicii legişti au fost cei care au făcut lumină în acest caz, potrivit informațiilor DailyMail. Joseph McKinnon, în vârstă de 60 de ani, şi-a strangulat soția, apoi a încercat să sape o groapă în curtea din spatele casei pentru a ascunde cadavrul. A înfășurat în saci de gunoi trupul neînsuflețit al femeii de 60 de ani, apoi s-a apucat de săpat în spatele curții..

Bărbatul a reușit să o îngroape parțial, însă s-a prăbușit la pământ și a murit.

Vecinii sunt cei care l-au găsit întins pe jos, în jurul orei 10 dimineața, și au chemat poliția.

Efortul depus pentru a căra corpul neînsufleţit din casă şi până în curte, plus cel de a săpa groapa i-a cauzat bărbatului un infarct. Acesta a căzut lângă cadravrul femeii şi aşa au fost găsiţi de vecini, a doua zi dimineaţă.

„S-a confirmat cauza morții domnului McKinnon ca fiind o problemă cardiacă. S-a descoperit că doamna Dent a murit prin strangulare. În timp ce o îngropa, McKinnon a suferit un infarct care i-a provocat decesul”, a declarat David Burnett, medicul legist care s-a ocupat de caz.

Atât indiciile de la fața locului, cât și declarațiile martorilor, i-au ajutat pe oamenii legii să construiască filmul tragediei, rezultând că bărbatul a sugrumat-o pe femeie, în timp ce se aflau în locuința conjugală.

”Dovezile adunate la fața locului, împreună cu declarațiile martorilor i-au ajutat pe anchetatori să construiască o cronologie, ne-au făcut să credem că domnul McKinnon a atacat-o pe doamna Dent în timp ce se afla în casa lor”,