Lifestyle

Poți mânca pască, fără să te îngrași. Rețeta personală a unui nutriționist!

Poți mânca pască, fără să te îngrași. Rețeta personală a unui nutriționist!

Poți mânca pască, fără să te îngrași. Rețeta personală a unui nutriționist! Medicul nutriționist Anca Hâncu a dezvăluit o variantă sănătoasă și sigură pentru siluetă! Este ideală dacă nu vrei să te îngrași!

Nutriționistul Anca Hâncu a dezvăluit rețeta sa personală de pască. Este o variantă ideală pentru cei care nu vor să își pună silueta în pericol.

Tot ce trebuie să faceți este să puneți mai puțin zahăr, ba chiar îndulcitor și să înlocuiți blatul cu mere. Astfel. vă bucurați de ceva delicios, dar scăpați și de kilogramele în plus.

Poți mânca pască, fără să te îngrași.”Pasca poate fi gătită cu mai puţin zahăr, se mai pun nişte stafide şi vor da savoarea. Aş veni, de data aceasta, cu o rețetă personală. Eu, în loc de toată coca aceea cu făină, aş sugera să punem nişte mere. Se pun merele la copt în tavă, deasupra toată umplutura aceea cu brânză, ou, puţin zahăr sau chiar îndulcitor. La final, se răstoarnă totul. Şi, atunci, iese ca un tort cu mere şi cu brânză, care este foarte bun, este gustul de pască. Mai ales dacă vrem să avem grijă de silueta noastră. Trebuie să balansăm. Avem şi plăcerea de a arăta bine şi plăcerea de a mânca ceva delicios şi bun”, a explicat medicul nutriționist Anca Hâncu, într-un interviu pentru DC Medical.