Lifestyle

Prea mult stres? Anca Serea se resimte. „Din pacate, aceasta normalitate pare acum atat de departe…”

Prea mult stres? Anca Serea se resimte. „Din pacate, aceasta normalitate pare acum atat de departe…”

Prea mult stres? Anca Serea se resimte. „Din pacate, aceasta normalitate pare acum atat de departe…”.

Se pare că Anca Sînă Serea nu trece prin cele mai ușoare momente din viața ei. În urmă cu doar două zile, vedeta anunța pe contul său de Instagram că a suferit o operație de colonoscopie și endoscopie și le mărturisea admiratorilor săi că i-a fost foarte frică.

„Tocmai am ieșit de la procedura de colonoscopie și endoscopie de care mi-a fost foarte frică. Mă simt bine, rezultatele sunt foarte bune, am trăit ultimele zile cu un stres imens”, dezvăluia vedeta.

Ei bine, se pare că stresul e mare. Anca Serea, cea mai cunoscută și mai cochetă mamă din showbiz, cu o siluetă de invidiat după șase nașteri, a împărtășit temerile sale despre vremurile pe care le trăim.

„Am preferat sa evit sa scriu sau sa vorbesc prea multe despre pandemia de coronavirus… Am considerat ca exista suficienti specialisti si persoane care isi exprima parerea, asa ca nu mai are sens sa intervin si eu.

Cred ca mass-media este oricum suprasaturata de acest subiect. Insa nu pot nega ca am avut speranta ca lucrurile sa evolueze inspre bine. Anuntul de ieri m-a intristat, recunosc, ca vor fi reinstituite restrictii cu privire la restaurante si cinematografe”, este de părere vedeta. 

„Continui să cred că noi oamenii suntem puternici”

Și, cu toate că „normalitatea” i se pare din ce în ce mai departe, Anca Serea face un îndemn la conștientizare și respectarea tuturor măsurilor de protecție.

„Speram ca odata cu trecerea timpului numarul de cazuri sa scada si, cumva, sa revenim la normalitate. Acea normalitate in care nu este nevoie sa purtam masti pe fata, sa ne dezinfectam neincetat mainile si sa pastram distanta fata de alte persoane. Din pacate, aceasta normalitate pare acum atat de departe…

Continui totusi sa cred ca noi oamenii suntem puternici, foarte puternici si vom reusi sa depasim acest obstacol. Va reveni, candva, acea zi in care ne vom putea strange mainile si ne vom imbratisa, iar totul va parea un vis urat! Multă sănătate și vesti bune!”, este mesajul Ancăi Serea.