Info Actual

Info Actual > Economic > Previziunea lui Silviu Prigoană pentru România: “Peste 4 ani va fi dezastru. Să mă lase cu vrăjeala”
Economic

Previziunea lui Silviu Prigoană pentru România: “Peste 4 ani va fi dezastru. Să mă lase cu vrăjeala”

Previziunea lui Silviu Prigoană pentru România:

Previziunea lui Silviu Prigoană pentru România. Invitat în cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai, omul de afaceri a lansat un scenariu negru pentru viitorul țării noastre.

Silviu Prigoană se declară îngrijorat de situația economică a României și este de părere că ne așteaptă vremuri cumplite, din toate punctele de vedere. Scenariul nu este valabil doar pentru România, ci pentru întreaga lume!

“Ce se studia în România e pagubă în ciuperci. Să mă lase cu vrăjeala”

“Prăbușirea economică mondială va fi adevărata dramă. Nu neapărat faptul că nu au studiat copiii. Ce se studia în România e pagubă în ciuperci. Să mă lase cu vrăjeala asta cei de la țară că oricum copiii erau folosiți la muncile câmpului.

Problema va fi una economică. Va fi un neașteptat șomaj planetar. Trăim într-o interacțiune cu planeta. Globalizarea asta ne-a pus în situația în care să interacționăm între state. Lumea nu vede viitorul pentru că viața nu va mai fi cum o știam pe vremuri. Lumea se va izola mai ales din cauza internetului și a sistemelor de socializare. Lumea nu își mai dorește interacțiunea interumană pentru că e foarte confortabilă, închizi și s-a rezolvat cazul”, a declarat Silviu Prigoană la Kanal D.

Previziunea lui Silviu Prigoană pentru România: “Peste 4 ani va fi dezastru. Să mă lase cu vrăjeala”

“România de peste 4 ani va fi un dezastru. Nu văd bine România. Gradul de îndatorare va fi atât de mare încât nu văd bine țara. Suntem datori vânduți. 100 de miliarde de euro datorie e imens. Generațiile viitoare ne vor plăti și pensiile și datoriile statului. Nu ne permitem să ne mai întindem nicăieri. E trendul european și cu Europa înainte.

Noi oricum nu suntem un popor de învinși, ci de slugi. Noi am stat cu nemții cât ne-a convenit, apoi am întors armele și nemții nu vor uita asta. Noi nu știm să avem demnitate. Noi trebuia să mergem cu nemții până la capăt și astăzi nemții apreciau. Trebuie să ne asumăm chestia asta. Suntem slugi, asta e, la revedere. E culoarea noastră: slugă. Eu când mă duc în altă țară sau alt județ nu mă simt slugă. Eu știu că ei știu despre mine asta, chiar dacă nu mă simt o slugă”, a mai spus el.