Diverse

Previziunea sumbră despre domnia Suveranului Marii Britanii care a răscolit Internetul. Nu e vorba de Nostradamus

Previziunea sumbră despre domnia Suveranului Marii Britanii care a răscolit Internetul. Nu e vorba de Nostradamus

Potrivit informațiilor oferite de Bloomberg, care citează oficiali britanici, regele Charles al III-lea al Marii Britanii va fi încoronat oficial pe data de 3 iunie 2023. Până în acest moment nu s-a primit o declarație oficială de la Palatul Buckingham. Momentul încoronării va avea loc în cadrul unei ceremonii la Westminster Abbey și vor fi invitați şi reprezentanţi ai altor comunităţi religioase.

Va fi însă un eveniment mult mai restrâns decât a fost la încoronarea Reginei Elisabeta a II-a, când au participat 8000 de invitați din 129 de țări. Din motive de securitate, acum vor intra în biserică maximum 2.000 de persoane. În iunie anul viitor, Regele Charles al III-lea va împlini 74 de ani și va fi cel mai în vârstă monarh încoronat din istoria Marii Britanii. La data încoronării sale se vor împlini 70 de ani de la încoronarea Reginei Elisabeta a II-a, a care a avut loc pe 2 iunie 1953.

Ce a prezis Nostradamus despre domnia lui Charles

Nimeni nu poate ști cu adevărat cât va sta Regele Charles pe tron, însă o previziune a celebrului Nostradamus le-a dat fiori britanicilor.

Acesta a spus că domnia regelui va fi de scurtă durată, iar la cârma Marii Britanii va veni un bărbat la care nimeni nu s-ar fi gândit. Unele voci spun că ar fi vorba de prințul Harry.

O prezicere făcută de un utilizator de pe rețelele de socializare i-a șocat pe britanici

Nimeni nu știe cine este cu adevărat în spatele paginii Logan Smith, dar utilizatorul a prezis când va muri regele Charles. Unii vor spune că sunt vorbe în vânt, însă același utilizator a vorbit și despre momentul când se va stinge regina Elisabeta, precizând că e vorba de 8 septembrie 2022, lucru care s-a adeverit.

În ceea ce-l privește pe Charles, utilizatorul susține că va trece la dreapta Domnului pe 28 martie 2026, când monarhul va fi în vârstă de 77 de ani. Previziunea utilizatorului Twitter a devenit virală pe internet, dar contul i-a fost recent închis.