Diverse

Prezentatoarea TVR Dorina Florea: „Am făcut greșeala să sun la 112”. A rămas siderată de reacția „salvatorilor”

Prezentatoarea TVR Dorina Florea: „Am făcut greșeala să sun la 112”. A rămas siderată de reacția „salvatorilor”
facebook.com

Prezentatoarea principalului jurnal de la TVR, Dorina Florea, a povestit pe pagina sa de Facebook, cum a trecut printr-o experiență cu adevărat traumatizantă, care se putea termina destul de rău.

„Mi-a răspuns apoi isteric că nu mă poate ajuta”

Dorina Florea a fost atacată de o haită de câini pe un bulevard din București și, disperată fiind, a sunat la 112 pentru a cere ajutor, însă reacția „salvatorilor” a lăsat-o cu gura căscată.

În acest context, prezentatoarea TVR a precizat: „Am sunat, au răspuns rapid și – printre lacrimi, crize de plâns și respirații tăiate – am reușit să povestesc! Doamna de la celălalt capăt al firului m-a întrebat dacă am fost mușcată de câini. Am spus că nu! Dar că încă nu îmi dau seama dacă sunt bine…M-a întrebat dacă am nevoie de ajutor medical. Am spus că nu știu, dar am rugat-o să facă ceva, orice, să ne ajute. Mi-a răspuns apoi isteric că dacă nu am fost mușcată de câini, atunci nu mă poate ajuta și să iau legătura cu cei la Poliția Locală sector 6. I-am spus, printre lacrimi, că abia mai știu cum mă cheamă, cum crede că aș putea să stau să caut un număr de telefon de la Locală… M-a pus în așteptare, apoi un alt domn polițist mi-a spus telefonic același lucru: că nu ne poate ajuta!”

În schimb, adevărații salvatori au fost un trecător și soțul acesteia care nu a întârziat să apară la fața locului

„Era trecut de ora 20, stăteam pe trotuar și îl așteptam pe soțul meu, când – din senin – vreo 7 câini au apărut în raza vizuală, au început să alerge către mine și să latre agresiv! Între mine și acea haită nu erau decât rucsacul – cu care loveam în stânga și în dreapta – și țipetele mele disperate pe care le-a auzit până și soțul de la câțiva metri distanță…
Când credeam că vor tăbărî pur și simplu pe mine, o mașină de pe bulevard a oprit brusc lângă trotuar, a început să claxoneze puternic, șoferul a coborât în grabă și a reușit să alunge câțiva dintre ei. Apoi, a ajuns și soțul meu și au reușit să îi pună pe fugă pe toți”, a povestit Dorina Florea pe facebook.

Unde a avut loc incidentul și cum s-a întâmplat totul

Atacul câinilor asupra prezentatoarei s-a petrecut în sectorul 6 al Capitalei și doar o minune a făcut să scape teafără. Și cu toate că a apelat la 112, acest lucru nu a ajutat-o cu nimic pentru că:

„Pentru a doua oară în viața mea am făcut greșeala să sun la 112! De această dată, după ce am fost ATACATĂ în plin bulevard al Capitalei de o haită de câini. Au apărut din senin dintr-o zonă defrișată de Primăria sectorului 6 și unde aceste animale și-au găsit adăpost. Ziua stau ascunse, seara, dar mai ales noaptea, ies la atac! Până la momentul la care scriu, înțeleg că zeci de reclamații au fost făcute la ASPA și Poliția locală sector 6 și NIMIIIIC. Nu au făcut nimic!! De fapt, au făcut ceva: au devenit experți în a pasa responsabilitățile de la o instituție la alta sau în a găsi scuze: Nu se ocupă Poliția Locală, ci ASPA! ASPA: nu avem echipă după ora 20 & Nu e nimeni disponibil astăzi, trimitem echipa mâine”, a scris prezentatoare TVR pe pagina sa de Facebook.

„Asta se întâmplă pe un bulevard circulat al Capitalei”

În continuare, Dorina Florea a povestit: „Sigur că nu a venit nici naiba să verifice! Și uite așa, atât de bine s-au ocupat de situație că, de la câțiva câini, acum avem de-a face cu mai bine de 20, care stau doar în haite și atacă tot ce prind! Iar asta se întâmplă pe un bulevard circulat al Capitalei, nu în vreo zonă izolată și părăsită!!!”, a scris jurnalista pe Facebook.