Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Primul semn al Apocalipsei. Profeția Fecioarei Maria de la Fatima îngrozește: Va zgudui Pământul vreme de 8 ore!
Ezoteric

Primul semn al Apocalipsei. Profeția Fecioarei Maria de la Fatima îngrozește: Va zgudui Pământul vreme de 8 ore!

Primul semn al Apocalipsei. Profeția Fecioarei Maria de la Fatima îngrozește: Va zgudui Pământul vreme de 8 ore!

Primul semn al Apocalipsei. Profeția Fecioarei Maria de la Fatima îngrozește. Acum o sută de ani, trei păstori au primit o presupusă revelație de la Fecioara Maria în orașul Fátima, Portugalia. Conform textului maicii Lucía Dos Santos, Fecioara din Fatima le-a împărtășit acestora trei profeții.

Predicțiile au fost si sunt un subiect care au fascinat dintotdeauna. Mulți sunt curioși să afle ce anume se va întâmpla cu soarta omenirii. Dacă ar fi să ne întoarcem în timp, se pare că Nostradamus nu este singurul care a avut răspunsuri la această întrebare.

Orașul Fatima, simbol pentru întreaga lume creştină

Oraşul Fatima este un loc sacru din inima Portugaliei dar şi un loc devenit simbol pentru întreaga lume creştină. Aici s-a întâmplat un lucru extraordinar. La 5 mai 1917, în timpul Primului Război Mondial, papa Benedict al XV-lea îi invită pe catolicii din lumea întreagă să se unească într-o cruciadă de rugăciuni, pentru a obţine pacea prin mijlocirea Maicii Preasfinte. Ce a urmat este incredibil.

După 8 zile, Maria aducea oamenilor răspunsul său, arătându-se în ziua de 13 mai la 3 copii portughezi, care îşi păşteau oile la Conca di Iria: Lucia, Francisc şi Iacinta. Doamna le-a cerut să revină în acel loc în ziua de 13 a fiecărei luni.

Pe 13 octombrie, ultima întâlnire, peste 60.000 de persoane erau de faţă la locul apariţiilor fiind martori ai miracolului anunţat. Soarele părea ca s-a desprins de pe cer şi se rotea cu o viteza ameţitoare, împrăştia gigantice flăcări multicolore. Fecioara Maria, întărind mesajul său cu o succesiune de miracole din ce in ce mai mari, a dat răspunsul său, care îi angaja pe toţi creştinii.

Împlinirea ameninţării referitoare la cel de-Al Doilea Război Mondial a readus mesajul de la Fatima în atenţia lumii crestine. În anul 1946, în prezenţa delegatului Sfântului Părinte şi a unei mulţimi de peste 800.000 de persoane, s-a făcut încoronarea solemnă a statuii de la Fatima, iar în anul 1951 papa Pius al XII-lea a hotărât ca încheierea anului să aibă loc la Fatima. Cu prilejul împlinirii a 50 de ani de la prima apariţie a Sfintei Fecioare, în ziua de 13 mai 1967, papa Paul al VI-lea a venit personal la Fatima unde a fost aşteptat de peste un milion de pelerini care petrecuseră noaptea în rugăciune, având-o în mijlocul lor şi pe Lucia. Şi Fericitul Ioan Paul al II-lea a depus glonţul care îi putea fi fatal în ziua de 13 mai 1981 în coroana Statuii Fecioarei de la Fatima, titrează sanctuarcacica.

Se prezice persecutarea Papei şi distrugerea Bisericii Catolice

Ultimă profeţie este trecută sub tăcere. La data ultimei apariţii de la Fatima, pe 13 octombrie 1917, Lucia, care şi-a dedicat viaţa credinţei, a transmis mesajul episcopului din Leiria, cu instrucţiunile de a nu fi citit până în anul 1960, aşa cum îi ceruse Fecioara. Scrisoarea a ajuns la Vatican, unde Papa Ioan al XXIII-lea a refuzat să-o facă publică în 1960, spunând că profeţia nu se referă la timpul său.

Papa Ioan Paul al II-lea a refuzat să dezvăluie ce scrie în mesajul secret, pe motiv că ar fi apocaliptic, un text plin de violenţă, care nu ar fi înţeles cum trebuie şi ar arunca lumea în panică. Şi totuşi, au apărut două variante, ambele considerate a fi corecte, ale mesajului Fecioarei.

În prima variantă se prezice persecutarea Papei şi distrugerea Bisericii Catolice: “Pentru Biserică va veni vremea celei mai mari încercări. Cardinalii nu se vor mai înţelege cu cardinalii, iar episcopii nu se vor mai înţelege cu episcopii. Satan se va plimba printre ei şi schimbări importante se vor produce. Ceea ce este putred va cădea şi va dispărea pe veci. Biserica se va întuneca, iar lumea va tremura de spaimă”.

Primul semn al Apocalipsei. Profeția Fecioarei Maria de la Fatima îngrozește: Va zgudui Pământul vreme de 8 ore!

A doua variantă a mesajului e îngrozitoare: “Un cutremur mare, care va zgudui Pământul vreme de 8 ore – primul semn al Apocalipsei. Ar urma asasinarea unui bărbat de rang înalt, apoi, declanşarea unui război nuclear, care ar duce la moartea a două treimi din populaţia Terrei. La terminarea acestui război, ar rămâne puţini oameni, “cei aleşi”, care, întorşi către credinţă, ar reconstrui lumea”.