Lifestyle

Primul videoclip al Shakirei de după despărțirea de Pique, filmat într-un supermarket din Catalonia. VIDEO

Primul videoclip al Shakirei de după despărțirea de Pique, filmat într-un supermarket din Catalonia. VIDEO
Infoactual

Superstarul pop columbian Shakira a înregistrat primul videoclip de după despărțirea de Pique, într-un supermarket din Manresa, Catalonia, Spania. Despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Primul videoclip al Shakirei de după despărțirea de Pique, filmat într-un supermarket din Catalonia. VIDEO

Se pare că un supermarket din orașul catalan Manresa a fost locul de filmare a noului videoclip al starului pop columbian Shakira.

Vedeta pop columbiană Shakira a lansat noul videoclip muzical care a fost înregistrat într-un supermarket din Manresa, un oraș situat în centrul Cataloniei. Clipul însoțește noul ei single „Monotonia”, alături de cântărețul portorican Ozuna, care apare și el în același videoclip.

Înregistrarea videoclipului la începutul lunii septembrie a creat o mare agitație în Manresa, când au început să circule zvonuri despre venirea în oraș a vedetelor internaționale.

Vecinii și fanii curioși au transmis imaginile despre artiști pe rețelele de socializare, în aceste zile. Ei povestesc că la momentul filmării, străzile s-au umplut de oameni, iar traficul a trebuit să fie întrerupt.

”Monotonía” este prima piesă lansată de Shakira de la despărțirea de jucătorul Gerard Pique de la FC Barcelona. Fanii suspectează că versurile precum „nu a fost vina ta, nici a mea, ci a fost vina monotoniei” și „m-ai părăsit din cauza narcisismului tău” au legătură cu fotbalistul catalan.

În videoclip, Ozuna poartă un pulover pe care Pique l-a purtat și într-un videoclip vechi al Shakirei, ceea ce ridică și mai multe suspiciuni cu privire la referințe.

Prima jumătate a videoclipului a fost înregistrată în supermarketul Llobet din Manresa, unde o Shakira plângând este împușcată cu o bazooka de către artistul Ozuna. Jaume de Laiguana, care colaborează de obicei cu Shakira, a regizat producția videoclipului.

Videoclipul se încheie cu muziciana văzută în timp ce își închide inima într-un seif. ”Monotonia” este cea de-a doua mostră din viitorul proiect al Shakirei, după lansarea hitului ”Te Felicito” cu Rauw Alejandro, în aprilie, după cum a relatat catalannews.com.