Lifestyle

Probleme mari pentru starul Barcelonei, Gerard Pique! Fanii sportului rege se dezic de legendarul fotbalist

sursă foto: marca.com;

Fanii cred acum că divergențele dintre Shakira și Pique nu se vor încheia niciodată. În fiecare zi apare pe rețelele de socializare o nouă piesă de teatru sau un nou fapt despre fostul cuplu puternic. Cu toate acestea, averisunea publicului a atins recent un alt nivel. 

Gerard Pique și noua sa iubită, Clara Chia Marti, nu au fost lăsați să intre într-un restaurant. Motivul din spatele acestui lucru a surprins fiecare fan în parte.

Gerard Pique a fost dat afară dintr-un restaurant

Fundașul Barcelonie și noua sa cucerireau decis să ia cina la un restaurant, într-o seară normală. Într-un univers paralel, Pique ar fi avut parte de o primire călduroasă, având în vedere că este o legendă a fotbalului de la FC Barcelona. Cu toate acestea, se pare că lucrurile nu au decurs conform planurilor.

Cuplul de celebrități coboară din mașină și se îndreaptă spre restaurant. Având în vedere statura lui Pique în societate, o grămadă de paparazzi s-au adunat în zonă și au făcut poze. Dar scena ia o întorsătură șocantă după ce proprietarul nu le permite cuplului să intre în restaurant. 

Fanii din zonă și din mediul online au considerat acest lucru extrem de bizar și jignitor. Cu toate acestea, și-au dat seama câteva momente mai târziu că acțiunile șocante ale proprietarului au fost justificate. Motivul simplu este că acesta este un fan al fostei iubite a legendei fotbalului, Shakira. Prin urmare, proprietarul le-a refuzat imediat intrarea, potrivit essentiallysports.com.

Un Gerard Pique furios și Clara Chia Marti se îndreaptă cu pași repezi spre vehiculul lor. Este clar că nu se angajează și nici nu se uită la vreo cameră de luat vederi. Ei se întorc în liniște și se îndepărtează cu mașina de scenă și de drama nedorită. Nu puțini sunt cei care au început acum să îi plângă de milă. Fanii simt, de asemenea, că situația se complică.

Fanii Shakirei nu sunt de acord cu noua relație a lui Pique

Este trist, dar adevărat că legenda fotbalului spaniol a devenit de râsul lumii. Controversata sa despărțire de Shakira a atras acum o atenție nedorită. Toată drama a început în urmă cu aproximativ o lună, după ce vedeta columbiană, Shakira, și-a lansat piesa de dispreț.

De atunci, fanii au fost în mare parte de partea ei și au fost complet împotriva lui Pique și a familiei sale apropiate. De asemenea, Pique a primit ură și critici serioase atunci când și-a anunțat relația cu Chia Marti pe rețelele de socializare.

Viața devine dificilă pentru fostul fundaș al FC Barcelona. Seara trecută, în fața restaurantului, a fost un exemplu grăitor pentru a arăta cât de mult îl disprețuiesc fanii pe starul fotbalului. Cu toate acestea, fosta sa iubită, Shakira, se distrează de minune acasă. Pentru a înrăutăți situația, câștigătoarea premiului Grammy plănuiește, de asemenea, un interviu ‘tell-all’ în viitorul apropiat. Se pare că lucrurile nu se vor îmbunătăți prea curând pentru Pique și familia sa.