Info Actual > Showbiz > Prințul Harry aruncă totul în aer: De ce s-a mutat din Marea britanie. Motivul este halucinant!
Showbiz

Prințul Harry aruncă totul în aer: De ce s-a mutat din Marea britanie. Motivul este halucinant!

Prințul Harry aruncă totul în aer: De ce s-a mutat din Marea britanie. Motivul este halucinant!

Harry și Meghan Markle s-au retras din Casa Regală în luna martie a anului trecut, iar de atunci au apărut tot felul de suspiciuni despre plecarea lor. Legat de acest subiect extrem de controversat, fiul prințesei Daiana a spus de ce a renunțat la tot și s-a mutat din Marea Britanie.

Din informațiile oferite de prințul Harry, vina retragerii de la îndatoririle regale revine în primul rând presei britanice, începând cu tabloidele. Harry a dezvăluit totul în show-ul „The Late Late Show” despre o ostilitate a presei care risca să-l înnebunească.

Harry: Mediul devenise foarte greu

„Mediul devenise foarte greu, după cum mulți au putut vedea, presa britanică îmi distrugea sănătatea mintală”, a dezvăluit Harry prezentatorului James Corden.

Interviu a fost realizat înainte de decizia recentă a lui Harry și a soției sale Meghan de a confirma definitiv renunțarea la îndatoririle regale.

„M-am gândit că acel mediul (media) a devenit toxic”, a spus Harry, care în trecut a acuzat tabloidele de prejudecăți cu privire la originile soției sale, scrie ANSA.

Harry și Meghan „vor rămâne membrii iubiți ai familiei regale

„Am făcut ceea ce ar fi făcut orice soț și orice tată”, a adăugat acesta, spunând despre mutarea în America că „nu a fost un abandon, ci un pas înapoi”.

Harry și Meghan au anunțat-o recent pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii că nu îşi vor relua îndatoririle de membri ai monarhiei britanice.

Într-o declarație a Palatului Buckingham, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a declarat „întristată de decizie”, dar a spus că Harry și Meghan „vor rămâne membrii iubiți ai familiei”.

Într-un alt interviu, istoricu Robert Lacey a dezvăluit că prințul Harry s-a săturat să fie „roata de rezervă” a lui William. Prințul de Wales a dorit „să plece de la Palat și să înceapă o nouă viață” departe de familia regală. Care este adevăratul motiv? Oare Harry a spus totul? Asta rămâne de văzut.

Meghan şi Harry aşteaptă al doilea copil, iar Palatul Buckingham a transmis într-un comunicat de presă că regina Elisabeta, prinţul Charles şi întreaga familie sunt „încântaţi” de vestea noului bebeluş.

Vestea privind sarcina lui Meghan Markle a apărut după ce fotograful Misan Harriman, a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu cei doi. În imagine apar cei doi soţi, stând în iarbă sub un copac. „Meg, am fost acolo la nunta ta pentru a asista la începutul acestei poveşti de dragoste şi prietena mea, sunt onorată să o surprind crescând”, a scris Harriman: „Felicitări Ducelui şi Ducesei de Sussex pentru această veste minunată!”.

Ştirea a venit la doar câteva luni după ce Meghan a dezvăluit că a suferit un avort spontan în iulie 2020, relatează Mediafax.