Diverse

Prințul Harry: „Mi-ar plăcea să-mi recuperez tatăl, mi-ar plăcea să-mi recuperez fratele”

Prințul Harry: „Mi-ar plăcea să-mi recuperez tatăl, mi-ar plăcea să-mi recuperez fratele”
express.co.uk

Spre deosebire de cele afirmate de ducele de Sussex, Regele Charles este dornic să se împace cu Prințul Harry întrucât „el a arătat întotdeauna clar cât de mult își iubește ambii copii, menținând canalele de comunicare deschise în ultimii ani, în ciuda numeroaselor atacuri din California”, potrivit apropiaților Regelui.

Povestea lui Harry este „greșită”

De altfel, persoane din interior au mărturisit pentru ziarul britanic The Telegraph că povestea lui Harry este „greșită”, adăugând că Charles, în vârstă de 74 de ani, și fiul său mai mic, în vârstă de 38 de ani, au rămas în contact și s-au întâlnit de mai multe ori în iunie 2022, în timpul sărbătorilor Jubileului de platină ale Reginei Elisabeta a II-a.

„Relația lor a fost uneori tensionată, dar monarhul a reiterat că ușa lui rămâne deschisă și că ducele și Meghan Markle sunt bineveniți în orice moment”.

Harry și Markle, la încoronarea Regelui

Se pare că, în ciuda legăturii lor tensionate, Charles ar urma să îi invite pe Harry și Markle,  în vârstă de 41 de ani, la încoronarea sa pe 6 mai 2023.

Dificultățile de la Casa Regală

„Mi-ar plăcea să-mi recuperez tatăl, mi-ar plăcea să-mi recuperez fratele”, a declarat Harry jurnalistului Tom Bradby în cadrul unui interviu, făcând, totodată, precizarea că familia sa „nu a arătat absolut nicio dorință de a se împăca”.

În documentarul Netflix , Harry & Meghan, cei doi au vorbit despre dificultățile cu care s-au confruntat înainte de a părăsi familia regală în anul 2020.

Într-un episod, prințul a dezvăluit că fratele lui, William, în vârstă de 40 de ani, s-a înfuriat în timpul unei întâlniri de familie, după ce el și Markle și-au anunțat planul de a se muta în America.

În acest context, Harry a dezvăluit: „A fost înspăimântător să îl văd pe fratele meu cum țipă la mine și pe tatăl meu care spunea lucruri care pur și simplu nu erau adevărate”.

Totodată, Harry a mai spus că se îndoiește că va primi vreodată scuze adevărate din partea familiei sale.

„Soția mea și cu mine mergem mai departe. Suntem concentrați pe ceea ce urmează”, a precizat Harry.

Se spune că, deși Regele nu ar fi vizionat serialul, acesta a fost „profund întristat” de criticile adresate lui și familiei sale.

Un ianuarie deloc plictisitor pentru Casa Regală

În data de 8 ianuarie 2023, va fi difuzat interviul lui Harry cu Tom Bradby de la  ITV , care va fi urmat de o altă întâlnire pe care Harry a avut-o cu Anderson Cooper de la CBS (pentru „60 Minutes”), iar în data de 10 ianuarie 2023 va fi lansată cartea lui Harry, care tratează viața lui atât în interiorul, cât și în afara familiei regale, carte denumită “Spare”, potrivit pagesix.com.