Info Actual

Info Actual > Politică > Prințul William și Kate Middleton, vizită virtuală la o școală
Politică

Prințul William și Kate Middleton, vizită virtuală la o școală

Prințul William și Kate Middleton, vizită virtuală la o școală. Cu trei zile înaintea Paștelui catolic, cei doi au surprins copiii unei școli cu un apel video, conform The Telegraph. Membrii familiei regale au făcut cunoștință cu copiii și i-au întrebat ce au făcut în acea zi la școală. Un băiețel le-a arătat portretul mamei sale, lucrător NHS, pe care-l pictase pe o foaie. Kate i-a spus că ar trebui să fie foarte mândră de mama sa, lucrător în prima linie a luptei cu Covid-19.

Școlile britanice s-au închis pentru majoritatea copiilor acum trei săptămâni, pentru a încetini răspândirea virusului, dar acestea sunt disponibile pentru a avea grijă de copiii oamenilor care lucrează în spitale pentru Serviciul național de sănătate britanic (NHS) și alte sectoare cheie.

Image

„Faceți o treabă minunată”

Chiar dacă Regatul Unit este în a treia săptămână de restricții, familia regală a găsit modalități prin care să încurajeze britanicii. Prințul Charles sau Regina Elisabeta,  au transmis mesaje motivaționale.

Prințul William și Kate Middleton au ținut să-i îmbărbăteze atât pe copii, cât și profesorii lor. „Am vrut doar să vă mulțumim din suflet, faceți o treabă minunată, continuați să o faceți”, a spus Prințul William.