Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Profeţia tulburătoare a lui Carmen Harra, pentru următorii 13 ani. Anunț devastator: „Ani de ghinioane…”
Ezoteric

Profeţia tulburătoare a lui Carmen Harra, pentru următorii 13 ani. Anunț devastator: „Ani de ghinioane…”

Profeţia tulburătoare a lui Carmen Harra, pentru următorii 13 ani. Anunț devastator: „Ani de ghinioane...”

Profeţia tulburătoare a lui Carmen Harra, pentru următorii 13 ani. Previziunile făcute de celebrul parapsiholog pentru anul 2020 s-au adeverit a fi unul fatidic pentru întreaga omenire.

Clarvăzătoarea României spunea că anul „2020 dublează cifra 2 și ca număr este an 4. Este o cifră feminină și cu toții vrem să scăpăm de acest an, care este un an greu și vrem să scăpăm de anul acesta”, a fost pledoaria pe facebook a lui Carmen Harra.

Harra: Vibraţia lui 2021 schimbă toate nenorocirile

Despre anul 2021, Carme Harra spune că „este un an de eliberare, de revoluţii, în care lucrurile se întorc. Vibraţia lui 2021 schimbă toate nenorocirile pe care le-am avut în 2020, care a fost un an carmic, pe care omenirea cred că nu l-a avut niciodată, niciodată perturbarea nu s-a produs atât de rău. Nenorocirea e că vin alte lucruri pentru care ar trebui să ne pregătim. Dar cum ne pregătim că suntem total neavertizaţi, neinformaţi şi colectiv speriaţi”, potrivit clarvăzătoarei.

Profeţia tulburătoare a lui Carmen Harra, pentru următorii 13 ani. Anunț devastator: „Ani de ghinioane…”

Celebrul parapsiholog a vorbit și despre anumite evenimente, dramatice, ce s-ar putea întâmpla, la nivelul întregii omeniri, în următorii 13 ani. Harra spune că va fi o perioadă plină de lucruri neprevăzute și urmate chiar de 13 ani de ghinioane, după cum declară Carmen Harra.

Podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire

„Trebuie să ne dăm seama că viața este atât de frumoasă încât e păcat să stăm supărați. Tot ce avem se duce într-o secundă și tot ce ave rămân doar amintiri. Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire. Să sperăm că omenirea devine mai înțeleaptă și reușește să înțeleagă că tot ce ni se întâmplă acum este, de fapt, o lecție karmică! Karma este consecința experiențelor noastre de-a lungul timpurilor, de-a lungul a sute de ani de existență”, a spus Carmen Harra în live-ul de pe Facebook.