Actual

Prognoză meteo 21 noiembrie. Ploi în cea mai mare parte a țării

prognoza-meteo
sursa foto GdS

Potrivit prognozei meteo de astăzi, 21 noiembrie, ploile afectează întreaga țară. Și pare că vremea nefavorabilă nu se aproprie de final. Ultimele zile din luna noiembrie aduc cu sine precipitații însemnate. Care afectează majoritatea regiunilor din țară. Totuși, finalul ultimei luni de toamnă vine cu fluctuații din punct de vedere al temperaturilor. Ne-am confruntat cu câteva zile de frig. Ulterior, vremea s-a încălzit.

Acum, avem parte de valori termice ridicate în majoritatea regiunilor. Temperaturile se situează în continuare peste normalul perioadei din calendar. Ziua de marți, 21 noiembrie, ne aduce vreme caldă.

Prognoză meteo 21 noiembrie

Ziua de 21 noiembrie aduce maxime ce pornesc de la 7-8 grade în depresiuni. Acestea ajung până la pragul de 16-17 grade în Lunca Dunării. Potrivit prognozei meteo, vom avea parte de o zi cu înnorări. Seara și la noapte, ploile se extind. Și vor afecta în principal zona de sud-vest. Majoritatea țării se va confrunta cu averse.

În Dobrogea și Bărăgan, vom avea parte de o zi în general mohorâtă. Norii vor apărea treptat, iar vântul va avea intensificări. În aceste zone, vor fi valori termice destul de ridicate pentru această perioadă. Vom avea parte de maxime care ating pragul de 15 grade. La noapte, vor apărea nori și va ploua.

Vremea pe regiuni

În sudul Moldovei și în nordul Munteniei, vremea este de asemenea caldă și variabilă. Se ajunge până la 14 grade după amiază, iar noaptea apar ploi. În zonele înalte de munte, vântul va avea unele intensificări.

Soarele apare momentan în partea de nord a Moldovei și a Bucovinei. Iar în zona montană înaltă se înregistrează unele rafale de vânt puternice. Mercurul di n termometre urcă până la 14 grade. Minimele în Bucovina scad până la două grade după lăsarea serii. De asemenea, se vor desfășura precipitații.

Ploi la nivelul țării

Maramureșul și nordul Transilvaniei vor avea parte și de ceva înnorări. Vor fi intervale însorite, iar temperatura va crește până la 12 grade la prânz. În această zonă sunt prognozate câteva ploi la noapte.

În special în zonele joase, putem vedea soare și nori pe cer în Transilvania. În zonele înalte, oamenii vor avea parte de o zi mohorâtă. Pe lângă ploaia din timpul nopții, la altitudini mari se pot înregistra polei și zăpadă. Maximele sunt peste medie, atingând 14 grade.

Oltenia are parte de o zi destul de nefavorabilă din punct de vedere al vremii. Cea mai mare parte a provinciei este încă acoperită de nori. Iar peste noapte și până seara va ploua. Maxima zilei este cu mult peste media perioadei, atingându-se valori de 15 grade.

Nori și averse însemnate

În județele din sudul țării, vremea este variabilă. Cu nori trecători și un vânt puternic. În Lunca Dunării va fi destul de cald pentru această zi din calendar. Se vor atinge maxime de 16-17 grade. Seara aduce cu ea nori de ploaie.

Este o zi destul de mohorâtă în județele din vestul țării. Norii continuă să apară, iar seara începe să plouă. Totuși, în apropiere de Reșița, la sud de Banat, mercurul din termometre urcă până la 15 grade.

Prognoză meteo în Capitală

La București devine cald în această perioadă. După-amiaza, maxima va fi de aproximativ 15 grade. Se așteaptă ploi seara și noaptea, iar norii încep ușor ușor să fie din ce în ce mai mulți. Comparativ cu noaptea trecută, temperatura se încălzește. Iar minima va coborî la 7 grade, conform Pro TV .