Info Actual > Showbiz > Reacție a Anamariei Prodan după ce Reghe a anunțat depunerea actelor de divorț. Ce a transmis impresara
Showbiz

Reacție a Anamariei Prodan după ce Reghe a anunțat depunerea actelor de divorț. Ce a transmis impresara

Reacție a Anamariei Prodan după ce Reghe a anunțat depunerea actelor de divorț. Ce a transmis impresara

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, care transmitea încă din vară că vrea să divorțeze, a anunțat că a „depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”.

Anamaria Prodan a transmis un mesaj după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț. La scurt timp de la apariția declarației lui Laurențiu Reghecampf în media, cea care nu a confirmat în niciun moment divorțul de antrenor, nici măcar la jumătatea lunii iunie, când antrenorul și-a manifestat public dorința de a se despărți, Anamaria Prodan a transmis un mesaj prin intermediul contului personal de Instagram, scrie DigiSport.

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ. Fotografia postată spune totul.

Suntem mereu la înălțime. Comentarii sau explicații nu există. Pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin! Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară. Prostiile presei gen ‘lovitură pentru Anamaria Prodan’ sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei!

Satisfacție nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf-Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond”, scrie pe contul personal de Instagram al Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani.

Cei doi sunt în aceeași situație. Anamaria Prodan se află la al doilea divorț, după momentul în care s-a despărțit de fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, în 2007. Laurențiu Reghecampf trece, de asemenea, prin al doilea divorț, după cel de Mariana Pfeiffer, care s-a produs în 2008