Showbiz

Record. Oficial, filmul „Top Gun: Maverick” mai tare decât „Titanic”

Record. Oficial, filmul „Top Gun: Maverick” mai tare decât „Titanic”

În ciuda faptului că este filmul care a fost cel mai afectat de pandemie, Top Gun: Maverick continuă să sfideze așteptările și tocmai a doborât încă un record de box office pentru Paramount Pictures. Oficial, Top Gun: Maverick este filmul cu cele mai mari încasări ale Paramount Pictures.

Oficial, filmul „Top Gun: Maverick” mai tare decât „Titanic” la încasări

După ce tocmai l-a depășit pe Titanic ca fiind cel mai mare film al studioului cu încasări interne din întreaga lor istorie, filmul a mers acum și mai departe, depășind 600 de milioane de dolari la box office-ul internațional pentru a deveni cel mai mare film al Paramount la nivel global – un record care “ne taie răsuflarea”.

„Timp de 110 de ani, Paramount Pictures a produs și distribuit unele dintre cele mai emblematice filme din istoria Hollywoodului, inclusiv clasicul Titanic, care marchează anul acesta a 25-a aniversare”, a declarat Brian Robbins, președintele și CEO-ul Paramount Pictures pentru Box Office Pro.

 Astfel, recordul pe care Titanic îl deținea de peste 24 de ani a fost doborât, ultimul Top Gun având până în acest weekend încasări de 601,91 milioane de dolari la box office-ul american (în timp ce Titanic a încasat 600,78 milioane de dolari) și îmbogățindu-l pe Tom Cruise.

foto: Tom Cruise, Top Gun, Maverick

Președintele și CEO-ul Paramount Pictures pentru Box Office Pro a mai declarat că filmul este unul fenomenal.

„Top Gun: Maverick este un film fenomenal și suntem profund mândri să sărbătorim această realizare extraordinară alături de Tom Cruise, regizorii, oamenii din distribuție, echipele noastre de marketing și desigur, toți fanii noștri, fără de care acest lucru nu ar fi fost posibil.”

Din moment ce a devenit un succes atât de mare, de ce a durat atât de mult până când Cruise a revenit pe cer? O întrebare la care Brian Robbins, președintele și CEO-ul Paramount Pictures pentru Box Office Pro a găsit răspuns destul de târziu.

„Oriunde m-am dus, oamenii spuneau: „Fă un nou Top Gun”, iar eu ziceam: „Băieți, nu știu cum să îl fac”, a explicat el. „Nu știu care ar putea fi povestea din spate. Eu nu fac filme doar pentru a face filme. Am spus: „Jerry [Bruckheimer], nu se va întâmpla niciodată”. Sincer, nu m-am gândit niciodată că voi reuși. „Dar apoi am început să vorbim. Și mi-am dat seama că sunt lucruri pe care le putem realiza cinematografic. Și am început să fiu tot mai entuziasmat de această mare provocare