Actual

Reizbucnește războiul. Avertismente dure intre părți

Reizbucnește războiul. Avertismente dure intre părți

Reizbucnește războiul. Avertismente dure. Israelul a avertizat organizaţia libaneză Hezbollah că va răspunde oricăror ameninţări externe, după ce armata a intervenit cu o ripostă asupra pozițiilor militare siriene.

În mod particular, premierul israelian a avertizat organizația libaneză Hezbollah.

„Vom face tot ce e necesar pentru a ne apăra”, a declarat premierul Netanyahu, atenționând organizația libaneză Hezbollah să ia în considerare, în mod serios, avertismentul care are greutatea statului Israel și a armatei sale. „Am lovit o celulă teroristă și îi vom lovi de fiecare dată pe cei responsabili”, a spus Netanyahu.

Ministrul apărării, Beni Ganz, a declarat pentru presă că, în timp ce Israelul nu urmărește o escaladare, se va răspunde oricărei acțiuni întreprinse împotriva sa. Avioane și elicoptere de atac au lovit poziții ale armatei siriene, ca răspuns la o tentativă la gardul de frontieră.

Militari ai unei unități de recunoaștere de elită au localizat un grup de teroriști care amplasau dispozitive explozive de-a lungul gardului de frontieră.

Premierul a salutat riposta armatei, care a vizat dispeceratele din Siria, iar ministrul apărării, Beni Ganz, a subliniat că se va răspunde oriunde se vor infiltra opozanți ai Israelului.