Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Rețineți data de 29 ianuarie 2021. Previziunea astrologului pentru zodii: Cea mai fericită zi a anului
Ezoteric

Rețineți data de 29 ianuarie 2021. Previziunea astrologului pentru zodii: Cea mai fericită zi a anului

Rețineți data de  29 ianuarie 2021. Previziunea astrologului pentru zodii: Cea mai fericită zi a anului

Rețineți data de 29 ianuarie 2021. Daniela Simulescu, astrolog a vorbit recent despre o zi speciala. Iată previziunile sale pentru zodii în cea mai fericită zi din an.

„Pe 29 ianuarie este ziua în care Jupiter face conjuncția cu Soarele. Avem soarele în vărsător și avem și Jupiter tot în vărsător. De obicei, această conjuncție se petrece o dată pe an, când cele două astre se întâlnesc, și atunci spunem că este cea mai fericită, cea mai liniștită, cea mai optimistă zi a anului. Doar că în 2020 nu am avut această „cea mai fericită zi a anului”. Am avut-o pe 27 decembrie 2019, iar 2020 nu numai că a fost cum a fost, dar nici nu ne-a lăsat să avem această zi, însă o vom avea în 2021.

Astrolog: Nu înseamnă că este ziua în care câștigăm la loto

Rețineți data de 29 ianuarie 2021. Când vorbim de „cea mai fericită zi a anului”, nu înseamnă că este ziua în care câștigăm la loto, când devenim milionari, în care ne mărităm cu cel pe care l-am visat, ci este ziua în care se pot întâmpla lucruri micuțe, care ne pot duce într-o altă lume. De exemplu, ascultăm dimineața o melodie, ne zâmbește vânzătoarea sau noi îi zâmbim vânzătoarei, vedem pe stradă un cerșetor și îl ajutăm, mici cadouri între prieteni. Pentru că este energie de Vărsător, poate fi legat de tehnologie. Poate ne cumpărăm un dispozitiv care să ne facă viața mai ușoară sau poate doar ne raportăm altfel la ceilalți”, a explicat Daniela Simulescu, potrivit Spectacola.