Lifestyle

S-a anunțat o hotărâre istorică! 8.500 de români, în subordinea lui Arafat

92,8% din decesele înregistrate au survenit la persoane nevaccinate

S-a anunțat o hotărâre istorică! IGSU angajează peste 8.500 de oameni. Decizia aparține Guvernului pentru a corecta problema resurselor umane.

Șeful DSU, medicul Raed Arafat, a anunțat că IGSU angajează peste 8.500 de oameni. Potrivit acestuia,posturile urmează să fie ocupate treptat, până la sfârșitul acestui an.

„Astăzi vreau să prezint o hotărâre de guvern care a fost adoptată, cel puţin pe linia protecţiei civile şi a situaţiilor de urgenţă, fără exagerare, o considerăm o hotărâre istorică, pentru că ne corectează o problemă foarte mare din punctul de vedere a resursei umane.

Arafat: Guvern aduce 8.546 de posturi noi la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă

Deci, astăzi, hotărârea de guvern care vine în urma unui memorandum care a fost aprobat în Guvern aduce 8.546 de posturi noi la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, din care 129 de posturi de ofiţer, 25 de maiştri militari şi subofiţeri şi 8.400 de soldaţi şi gradaţi profesionişti.

Va fi premieră când o să avem această categorie de personal în cadrul IGSU şi care va reprezenta o pondere importantă în cadrul inspectoratului”, a afirmat Raed Arafat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, conform Agerpres.