Social

S-a dat anunțul. Se fac angajări la Jandarmerie. 1000 de locuri așteaptă să fie ocupate. Video

S-a dat anunțul. Se fac angajări la Jandarmerie. 1000 de locuri așteaptă să fie ocupate. Video

Jandarmeria Română scoate la concurs 1200 de locuri de ofițeri și subofițeri, în timp ce jandarmii care sunt încadrați, deja, în sistem așteaptă și ei, la rândul lor, majorări de salarii.

S-a dat anunțul. Se fac angajări la Jandarmerie. 1000 de locuri așteaptă să fie ocupate

Cei care sunt interesați de o carieră în MAI, acum au șansa de a se integra, prin angajarea în Jandarmerie. Vor fi scoase la concurs 1200 de locuri de ofițeri și subofițeri prin încadrare directă.

În perioada următoare, Jandarmeria Română va scoate la concurs 1200 de locuri de ofițeri și subofițeri prin încadrare directă. Dacă vrei o carieră dinamică și provocatoare, urmărește paginile de internet și conturile de social media ale unităților de Jandarmerie din toată țara și află calendarul concursurilor. Te așteptăm în echipa noastră!”, a trasnsmis, printr-un comunicat, Jandarmeria Română.

Sunt vizate posturi necesare pentru a redimensiona structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul General pentru Imigrări, Poliţia Română, Poliţia de Frontieră, Direcţia Generală de Paşapoarte, Jandarmeria Română.

Sunt posturi necesare pentru a redimensiona structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul General pentru Imigrări, Poliţia Română, Poliţia de Frontieră, Direcţia Generală de Paşapoarte, Jandarmeria Română. (…) Sunt structuri care au nevoie de mai multe posturi. Cei de la Imigrări gestionează valul de refugiaţi care au intrat în România, (…) dar sunt, de asemenea, posturi necesare şi pentru a gestiona situaţiile speciale pe care Poliţia le are în grijă, structuri specializate pentru căutarea persoanelor dispărute sau operaţionalizarea sistemului informatic de monitorizare electronică”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

Guvernul a aprobat, la finele lunii mai, suplimentarea posturilor din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne cu 7.880, majoritatea în Poliţie – 5.654, a informat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru. El a precizat că această suplimentare nu implică, în acest moment, eforturi bugetare suplimentare.

El a adăugat că măsura adoptată vizează organizarea şi configurarea organigramei MAI.

Nu este un anunţ privind angajări pe care să le facă Ministerul de Interne, este un anunţ care vizează organizarea şi configurarea organigramei ministerului, este vorba despre posturi şi nu despre oameni. Nu vorbim despre angajări, 7.880 de angajări, ci de posturi în organigrama acestui minister. E o formă de organizare, nu este un anunţ de angajare”, a menţionat Dan Cărbunaru.

Potrivit acestuia, Executivul a aprobat şi uniformizarea normei de hrană în cadrul MAI în cazul anumitor categorii de personal.

Anunțul a fost deja postat și pe pagina de social media a Jandarmeriei Române:

Nu da scroll, pentru că urmează o informație care s-ar putea să te intereseze! În perioada următoare, Jandarmeria Română va scoate la concurs 1200 de locuri de ofițeri și subofițeri prin încadrare directă. Dacă vrei o carieră dinamică și provocatoare, urmărește paginile de internet și conturile de social media ale unităților de Jandarmerie din toată țara și află calendarul concursurilor. Te așteptăm în echipa noastră!, au scris jandarmii, pe pagina lor de social media.

Foto: Pagina Facebook/Jandarmeria Română