Lifestyle

S-a deschis centrul de vaccinare drive-trough din Piața Constituției. Nu este nevoie de programare!

S-a deschis centrul de vaccinare drive-trough din Piața Constituției. Nu este nevoie de programare!

S-a deschis centrul de vaccinare drive-trough din Piața Constituției. Nu este nevoie de programare! Un centru de vaccinare din mașină se deschide astăzi în București.

Acesta va funcționa în Piața Constituției zilnic, între orele 8:00 şi 20:00. Centrul are patru fluxuri, iar vaccinul administrat este cel de la Pfizer.

Cei care vor să se imunizeze nu au nevoie de programare în platforma, ei trebuie să vină doar cu actul de identitate. De altfel, noi centre de vaccinare drive-thru funcționează deja în mai multe orașe din țară.

Ieri s-a deschis unul la Arad, după modelul celor de la Deva sau Cluj-Napoca. Şi companiile private organizează, la rândul lor, centre de imunizare, potrivit autorităților aproape 80 de firme au amenajat astfel de centre, în care s-au vaccinați până acum aproximativ 5.000 de persoane.

S-a deschis centrul de vaccinare drive-trough din Piața Constituției. „În centrul de vaccinare drive-through, persoanele care doresc să se imunizeze se pot prezenta doar cu actul de identitate şi chestionarul de triaj, care poate fi completat anterior prezentării la vaccinare. Documentul poate fi accesat pe site-ul RoVaccinare, la adresa https://vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj-vaccinare-adulti/. Vaccinarea se realizează fără programare în platforma RoVaccinare, iar datele persoanelor vaccinate vor fi introduse, ulterior, în Registrul Electronic Naţional de Vaccinare”, afirmă sursa citată de Agerpres.