Showbiz

Sandra Bullock arată tot mai tânără. Ce face în acest sens a dezvăluit chiar ea

Sandra Bullock arată tot mai tânără. Ce face în acest sens a dezvăluit chiar ea
retetesivedete.ro

Actrița Sandra Bullock continuă să își surprindă fanii la fiecare pas. Astfel, personalitatea ei grozavă strălucește la fel de puternic ca și aspectul ei exterior atractiv.

Ori de câte ori  Sandra Bullock își face apariția, toți ochii sunt ațintiți asupra ei și nu este un secret faptul că muncește din greu pentru a arăta cât mai bine.

 Dar ce face Sandra Bullock pentru a arăta mai tânără

 1.  În primul rând, Sandra Bullock pune mare accent pe fitness. Iar pentru a te menține în formă, este nevoie de mult timp, efort si daruire. Pentru aceasta, când Sandra Bullock se antrenează, se asigură că își rezervă cel puțin o oră în acest scop, nu mai puțin de 6 ori/ săptămână.

Atunci când are filmări, actrița se asigură să își facă rutina de exerciții fizice înainte de a ajunge pe platoul de filmare. Au existat și situații când venea direct în hainele ei de antrenament, potrivit andreearaicu.ro

Totodată, actritei ii place să danseze pentru a face față stresului, mai ales atunci când traversează perioade de presiune mare. Ca actriță, duce o viață destul de agitată, drept urmare, ca formă de terapie, ea apelează la…dans. În acest context, ea a declarat că dansează și singură atunci când nu își găsește un partener.

2.  Zilnic, Sandra Bullock face exerciții plank sau plansa

Se știe că exercițiile plank/plansa sunt o metodă foarte bună de a te menține în formă și de a arăta uimitor, dar Sandra Bullock a declarat că poate să nu fie cel mai plăcut antrenament din lume.

Cu toate acestea, o face pentru a putea fi capabilă să își care copiii, așa că trebuie să rămână în formă și puternică.

 3.  Actrița este foarte atentă la cât mănâncă și nu vrea sa piardă controlul

Pentru a se menține într-o formă bună la cei 58 de ani, Sandra Bullock face mai mult decât sport. Astfel, în timpul meselor, este foarte atentă la cât de multă mâncare consumă și, chiar și atunci când este tentant să mănânce în exces, aceasta nu o face, potrivit sursei citate.