Diverse

Șocant. O femeie a aflat după 10 luni de căsnicie că partenerul ei de viață nu este bărbat

Șocant. O femeie a aflat după 10 luni de căsnicie că partenerul ei de viață nu este bărbat
adevarul.ro

După 10 luni de mariaj, o femeie din Indonezia a aflat că soţul ei este, de fapt, o femeie.

Deși cei doi au întreţinut relaţii intime, aceasta nu şi-a văzut partenerul niciodată dezbrăcat.

Soţia în vârstă de 22 de ani, identificată doar cu iniţialele N.A., a depus plângere împotriva „soţului ei”, plecat între timp de acasă, pentru înşelăciune.

Pentru publicaţia locală Tribun News, citată de New York Post femeia a declarat : „Încă îmi este frică. Tremur toată când ies afară”.

Femeia şi-a cunoscut soţul, Ahnaf Arrafif, pe Tantan, o aplicaţie matrimonială, potrivit surselor indoneziene. Femeia care s-a dat drept bărbat a spus că este medic şi că a studiat în New York.

Cum s-au întâlnit cei doi

Potrivit adevarul.ro, N.A. a spus că prima întâlnire a avut loc în mai 2021, când Ahnat a venit în oraşul ei natal, Jambi. Ahnaf Arrafif a cerut-o în căsătorie după puţin timp, iar nunta a vut loc în iulie. Femeia a spus că a avut relaţii intime normale cu „soţul ei” în timpul căsătoriei, însă abia acum şi-a dat seama că a fost păcălită, avnd în vedere că nu l-a văzut niciodată dezbrăcat.

Cei doi soți au locuit în casa părintească a lui N.A. La început, mama tinerei a fost foarte încântată de Arrafif, dar după căsătorie a început să fie suspicioasă şi şi-a dat seama foarte repede că nu avea loc de muncă.

Cum a descoperit N.A. că „soțul” ei este, de fapt, femeie

Cu trecerea timpului, mama miresei a devenit din ce în ce mai convinsă că „ginerele” ei era un şarlatan. La un moment dat chiar a început să suspecteze că nu era bărbat şi a încercat să obţină acte lui de identitate. Anul acesta, în luna aprilie, soţului i-au fost cerute actele de identitate şi să se dezbrace, moment în care a recunoscut că e femeie şi că o cheamă Erayani Arrafif.

N.A. şi mama ei au anunţat poliţia, iar Arrafif a fost acuzată de fraudă, citează adevarul.ro.