Diverse

Șapte dintr-o lovitură. Șoferița unei mașini de gunoi a făcut prăpăd într-o parcare

Șapte dintr-o lovitură. Șoferița unei mașini de gunoi a făcut prăpăd într-o parcare

Locuitorii de pe strada Doctor Marinescu Gheorghe din Dâmbovița au avut senzația că trăiesc într-un film de groază. Oamenii s-au speriat îngrozitor când au văzut ce a putut să facă șoferița unei mașini de gunoi într-o parcare.

Scene cu adevărat incredibile în această dimineață pe o stradă din municipiul Târgoviște. O femeie care conducea o mașină de gunoi a făcut una cu pământul nu mai puțin de șapte mașini care erau parcate în fața blocurilor. E lesne de înțeles că proprietarii automobilelor au avut un adevărat șoc. Spre norocul tuturor, nu au existat persoane rănite, însă pagubele sunt semnificative. În urma impactului, au mai fost lovite și alte mașini.

Ce spun oamenii legii

Potrivit informațiilor oferite de Poliția Dâmbovița, „pe strada Doctor Marinescu Gheorghe – din primele date – un autovehicul destinat colectării de deșeuri care era condus de o femeie de 42 de ani, din Viforâta, ar fi acroșat șapte autoturisme parcate. În urma impactului, nu au fost persoane rănite”.

„Nu e război, e doar mașina de gunoi”

Nu s-ar fi știut nimic, dacă o femeie din Târgoviște nu ar fi filmat tot momentul. „Șapte dintr-o lovitură. Nu e război. E doar mașina de gunoi”, a comentat alături de filmulețul postat în mediul online. Pentru a se stabili cum s-a produs acest incident grav, polițiștii fac cercetări.

Incident grav și la Galați

La sfârșitul lunii trecute, o altă nenorocire a avut loc la Galați, când un angajat la salubrizare l-a lovit cu mașina de gunoi pe colegul său. În urma impactului, bărbatul a murit. Totul s-a întâmplat pentru că șoferul a dat cu spatele și nu l-a văzut pe colegul care se afla în unghiul mort al mașinii. Cei doi erau în timpul serviciului și tocmai terminaseră de ridicat gunoiul de o stradă îngustă.

„S-a târât și mașina a dat peste el”

„A vrut ca să iasă pe acolo. Șoferul a auzit drum, drum, drum. Și a oprit când l-a văzut, el voia ca să iasă afară. (…) S-a târât și mașina a dat peste el. A leșinat”, au explicat martorii. Oamenii aflați la fața locului au chemat imediat ambulanța, dar medicii nu au mai putut să facă nimic altceva decât să constate decesul. Șoferul este cercetat acum pentru ucidere din culpă.