Showbiz

Sărbătorile de Anul Nou ale Regelui Charles vor fi diferite anul acesta. Cum vor fi pentru William și Kate Middleton?

Sărbătorile de Anul Nou ale Regelui Charles vor fi diferite anul acesta. Cum vor fi pentru William și Kate Middleton?
okmagazine.com

În acest an, sărbătorile de Anul Nou ale Regelui Charles vor diferi în acest an. Deja a fost un Crăciun istoric, având în vedere dispariția tristă a Reginei, ceea ce  înseamnă că multe tradiții s-au schimbat. Dar nu este doar Crăciunul care a fost diferit pentru familia regală din acest an, ajunul Anului Nou va fi, de asemenea, neobișnuit, deoarece regele Charles va prelua conducerea în 2023.

Regina, în trecut, a fost observată pentru slujba de Revelion la Sfânta Maria Magdalena din Sandringham, aceeași biserică în care Prințul și Prințesa de Wales și cei trei copii ai lor (George,Charlotte, Louis) au participat anul acesta în dimineața de Crăciun.

Oare va reveni Charles la tradiția de Anul Nou

După cum se știe, tradiția mersului la biserică de Revelion s-a pierdut în ultimii ani din cauza restricțiilor Covid și a stării de sănătate a Reginei și a prințului Filip.

Însă, anul acesta se speră că regele Charles va reveni la tradiție și va oferi adepților regali o nouă oportunitate în 2022 de a vedea familia regală în împrejurimile confortabile și familiare ale iubitei lor moșii Sandringham.

Atunci este obișnuit ca monarhul să participe la o slujbă de Anul Nou la Sandringham. Totuși, se pare că regele Carol va fi dornic să aducă noul an cu o vizită publică la biserica sa locală și probabil că va fi însoțit de prieteni și membri ai familiei care nu au ajuns la Sandringham de Crăciun.

Britanicii speră să o vadă și pe Prințesa Anne

Menționăm că Prințesa Anne nu a reușit să ajungă la biserică în ziua de Crăciun anul acesta, deoarece suferea de o răceală, așa că observatorii regali speră că va apărea la trecerea dintre ani.

Pare puțin probabil că vom avea șansa de a ne bucura din nou de păcălelile copiilor prințului și prințesei de Wales la biserică fiindcă, de obicei, ei sărbătoresc Anul Nou cu părinții lui Kate în Buckinghamshire, deoarece, adesea, nu se întâlnesc de Crăciun.

Părinții din Middleton locuiesc într-o casă uriașă clasată în clasa a II-a, din satul Bucklebury și se știe că găzduiesc petreceri „animate” în noaptea de Revelion. Este probabil ca sărbătoarea din acest an să fie mai mare ca niciodată, cuplul având acum șase nepoți, inclusiv cei trei copii ai lui Pippa și James Matthews: Arthur, Grace și Rose.

Familia Middleton/ FOTO mylondon.news

Se presupune și că WhatsApp-urile familiei regale vor suna la miezul nopții, deoarece se știe faptul că familia regala are grupuri de whatsapp de familie și că tuturor le place să stea treji pentru a intra în noul an.

Și la 90 de ani, Regina stătea trează până la miezul nopții

Chiar și regina, în vârstă de 90 de ani, s-a raportat că rămânea mereu trează până la miezul nopții în noaptea de Revelion – fostul ei secretar privat, Sir William Hesletine, dezvăluind că și personalul de la Sandringham rămânea treaz: „Nimeni nu a simțit că este bine să meargă la culcare înaintea Reginei”, a dezvăluit el, citează hellomagazine.com.