Actual International

Miracol de Crăciun în Essex, unde pompierii au intervenit în urma unui incendiu declanșat de un câine

Miracol de Crăciun în Essex, unde pompierii au intervenit în urma unui incendiu declanșat de un câine
Fire UK

Pompierii din Essex au lucrat în timpul nopții din Ajunul Crăciunului pentru a stinge un incendiu care se crede că a fost declanșat de un câine.

Miracol de Crăciun în Essex, unde pompierii au intervenit în urma unui incendiu declanșat de un câine

Pompierii au fost chemați la o proprietate din Hockley, Essex, un ținut din estul Angliei, în seara zilei de sâmbătă, 24 decembrie 2022, după ce un accident ciudat a declanșat incendiul.

Se crede că proprietarul casei ar fi fost plecat când unul dintre câini a pornit un uscător de păr sărind pe o saltea, ceea ce a aprins focul în dormitor.

Flăcările au distrus cea mai mare parte a dormitorului, dar pompierii au lucrat rapid pentru a opri răspândirea incendiului la timp pentru Crăciun. Câinii nu au fost răniți, dar au primit tratament pentru inhalarea de fum.

În acest context, rerezentanți ai Serviciului de pompieri din Essex a reamintit proprietarilor de locuințe să aibă grijă cu aparatele electrice, cum ar fi uscătoarele de păr și aparatele de îndreptat părul, în perioada sărbătorilor. Aceștia au făcut apel la oameni să deconecteze complet aparatele atunci când nu sunt folosite, în special atunci când părăsesc casa.

Gary Shinn, managerul de supraveghere al serviciului de pompieri, a explicat ce s-a întâmplat în acest incident staniu, dar cu final fericit: „Proprietara nu s-ar fi gândit nicio clipă că câinele ei va porni uscătorul de păr, dar scoaterea din priză a unui aparat îți oferă liniște sufletească.”

Acest caz ne amintește de un alt miracol relatat de media chiar pe 1 ianuarie 2022. În America de Nord, un incendiu a măturat 6.000 de hectare în doar câteva ore, distrugând sute de case. Un rezident local a declarat că unele familii din zonă „au pierdut totul” și că a fost un „miracol de Crăciun” faptul că nimeni nu a fost ucis. Zeci de mii de oameni au încercat să fugă, să-și salveze viețile din calea flăcărilor.

Prin urmare, miracolele există, indiferent dacă noi credem sau nu în ele.