Lifestyle

Sărbătorile vin! Bucureștenii se pot bucura de Târgul „Winter Wonderland”

Sărbătorile vin! Bucureștenii se pot bucura de Târgul „Winter Wonderland”
sursa foto primăria sector 3

Bucureștenii vor avea parte de o iarnă plină de evenimente spectaculoase. Târgul „Winter Wonderland” va da startul sărbătorilor de iarnă.

„Winter Wonderland” va avea loc în Sectorul 3, după cum a anunțat primarul Robert Negoiță. Evenimentul va avea loc la Sala Laminor pe 30 noiembrie. Acesta este primul eveniment marca „Laminor Wonderland”. Cel mai mare târg indoor și outdoor din România se va desfășura aici timp de aproape o lună. Târgul este pentru bucureștenii care doresc să-și petreacă timpul într-un cadru de basm. Unde atât copiii, cât și adulții pot trăi spiritul sărbătorilor.

„Evenimentul Winter Wonderland își așteaptă vizitatorii cu atracții de poveste. Cei mici vor putea să schieze sau să se dea cu sania pe derdeluș chiar aici, în Sectorul 3. De asemenea, vor învăța să facă decorațiuni de Crăciun de la cei mai talentați artiști. Nu sunt uitate nici preparatele tradiționale specifice acestei perioade a anului. Sărbătoarea va fi întreținută de voia bună, prin dans și muzică. Lista de atracții pentru copii și adulți este lungă, de aceea vă așteptăm să fiți alături de noi la cel mai atractiv și interactiv târg de Crăciun organizat vreodată în Capitală”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, conform Primăria Sectorului 3.