Lifestyle

Scandal greu în Familia Regală. Meghan Markle, acuzată de hărțuire. Ce date au ieșit la iveală

Scandal greu în Familia Regală. Meghan Markle, acuzată de hărțuire. Ce date au ieșit la iveală

Scandal greu în Familia Regală. Meghan Markle este acuzată de hărțuire. Ce date au ieșit la iveală din perioada în care locuia cu familia regală britanică.

Meghan, soţia prinţului Harry, este acuzată de hărţuire, datând din perioada în care locuia cu familia regală britanică, făcute publice cu câteva zile înainte de difuzarea unui „interviu potenţial dăunător pentru coroană”, a indicat purtătorul ei de cuvânt, potrivit AFP, citează Agerpres.

Cotidianul The Times a înaintat o plângere pentru hărţuire împotriva lui MeghanMarkel. Plângerea a fost depusă în octombrie 2018 de Jason Knauf, pe atunci secretarul de comunicare al lui Harry şi Meghan.

Purtătorul de cuvânt all Ducesei de Sussex a declarat că aceasta este „întristată de acest ultim atac asupra persoanei sale, mai ales în calitate de persoană care a fost la rândul său victimă a hărţuirii şi care este profund implicată în sprijinirea celor care au trecut prin suferinţe şi traume”.

Ziarul „a fost folosit” de Palatul Buckingham pentru a răspândi o știre falsă

Avocaţii cuplului au declarat că ziarul „a fost folosit” de Palatul Buckingham pentru a colporta o poveste cu totul falsă” înainte de difuzarea, programată pentru 7 martie, a interviului luat de Oprah Winfrey cuplului Harry – Meghan.

Aceel interviu este aşteptat cu nerăbdare în Marea Britanie, unde presa şi experţii în casa regală aşteaptă cu sufletul la gură posibilele dezvăluiri ale cuplului, care nu a făcut un secret din disconfortul resimţit în cadrul familiei regale înainte de a se retrage din aceasta anul trecut.

Potrivit documentelor, prinţul Harry a explicat că „marea îngrijorare a sa a fost că istoria se repetă”, referindu-se aparent la moartea mamei sale, care şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut în 1997 la Paris, în timp ce încerca să scape de paparazzi care o urmăreau.

Amintim faptul că Prinţul Harry  și-a exprimat nemulțumirea în repetate rânduri de presiunea exercitată de presă asupra sa şi a soţiei sale şi a făcut din aceasta principalul motiv al retragerii sale din familia regală.