Diverse

Scandal la Zoo. Îngrijitorii i-au făcut breton leului Hang Hang. Foto incredibil

Scandal la Zoo. Îngrijitorii i-au făcut breton leului Hang Hang. Foto incredibil

Angajații unei grădini zoologice din China neagă că au tuns un leu și i-au făcut breton, pentru a atrage și mai mult atenția publicului, dar și vizitatorilor. Și până la urmă, exact așa a fost.

Scandal la Zoo. Îngrijitorii i-au făcut breton leului Hang Hang

Leul este supranumit „Regele junglei” și datorită coamei impunătoare, care îi conferă personalitate, dar și o imagine distinctivă. Însă leul la Grădina Zoologică din Guangzhou are o imagine mai puțin regală din cauza „frizurii” ciudate. Îngrijitorii parcului zoo cu pricina spun că nu au absolut nicio legătură cu noul look al animalului, potrivit Global Times.

Câteva poze destul de amuzante cu felina ”bretonată” s-au răspândit cu mare viteză în spațiul virtual. Așa că dezbaterile pe tema dată, nu au întârziat să apară.

Un utilizator al platformei Weibo, mai creativ din fire, a postat fotografii cu leul în cauză, care se numește Hang Hang. Imaginile au fost intens comentate, iar utilizatorii i-au indicat pe îngrijitori drept responsabili pentru aspectul bizar, dar și amuzant, totodată, al „regelui junglei”.

Îngrijitorii au spus că Hang Hang nu a fost tuns, iar coama  acestuia s-ar fi redus considerabil doar din cauza umidității ridicate din atmosferă.

Rămâne doar ca reprezentanții legii din regiunea unde trăiește leul să se autosesizeze și să își spună și ei părerea. Așa că ultimul cuvânt este al lor.

Despre nebunia selfie-urilor, mai ales cu animăluțe, scria și evz, cu ceva timp în urmă. Într-un articol, jurnaliștii au postat mai multe fotografii demonstrative în acest sens, cu animale sălbatice, inunând, la acea vreme, Internetul, spre deliciul și amuzamentul a milioane de oameni din întreaga lume.

Și se vede că pasiunea aceasta încă este de actualitate, dovadă în acest sens fiind leul de la grădina zoologică din China, de care ți-e mai mare dragul și mila când te uiți și îl vezi în noua postură. Întreaga poveste se poate vedea pe filmulețul difuzat și de digi24.

Foto/video: Digi24