Diverse

Scandalul amoros din TVR. Picanterii cu parafa instanței: „Ea a generat o stare de pericol pentru integritatea psihologică a Lui

Scandalul amoros din TVR. Picanterii cu parafa instanței: „Ea a generat o stare de pericol pentru integritatea psihologică a Lui

În urma scandalului declanșat între Marian Olaianos și Nadine Vlădescu, ambii angajați ai TVR au ieșit la iveală lucruri incredibile despre femeie. Un fost partener de viață a cerut ordin de protecție împotriva ei cu doi ani în urmă.

„Intimata dorește să îl contacteze insistent prin intermediul telefonului mobil și al poștei electronice”

În 9 decembrie 2020, pe numele Nadinei Vlădescu, Judecătoria sectorului 1 a emis un ordin de protecție provizoriu, cu valabilitate două luni. Potrivit instanței, femeia trebuia să păstreze o distanță de minim 200 de metri față de fostul său iubit și nu avea voie sub nici o formă să ia legătura cu el.

„ (…) prin frecvența apelurilor telefonice, a mesajelor electronice și a vizitelor la domiciliul petentului, intimata (n.r. EA) a generat o stare de pericol pentru integritatea psihologică a petentului (EL) în condițiile în care acesta și-a exprimat în mod ferm și constant dorința de a nu mai fi contactat”, se arată în decizia judecătorească.

„Tot timpul este urmărit de pârâtă”

Se pare însă că pe Nadine nu a speriat-o nimic, punându-l mereu pe fostul partener în încurcătură. De altfel, el a mărturisit în timpul audierilor că „tot timpul este urmărit de pârâtă, așteptat în scară, la mașină, la ușa casei, vine peste acesta în casă”, mai scrie în documentul publicat de gsp.ro.

Mai mult, bărbatul a depus instanței și alte probe, reprezentând înscrisuri, dar și mesaje telefonice și înregistrări video și audio, care au fost acceptate. Totodată, fostul partener a explicat și momentul neplăcut prin care a trecut în noiembrie 2020, „când intimata a intrat în locuința acestuia în momentul în care intimatul a deschis ușa pentru a primi comanda pe care o efectuase la un restaurant, refuzând apoi să plece”.

În vara lui 2020 a existat și un ordin de evacuare

De asemenea, pe 10 iulie 2020, oamenii legii au emis și un ordin de evacuare împotriva lui Nadine Vlădescu. Fostul partener a afirmat atunci că nu s-a putut înțelege cu aceasta și atunci „a fost nevoit să apeleze la organele de poliție și la instanța de judecată pentru a determina plecarea intimatei” din casa lui, unde au locuit amândoi cât au fost împreună.

Ce spune Narcisa Vlădescu despre acest incident din trecut

Femeia de 45 de ani nu a negat această relație, sfârșită prost. Dar are punctul ei de vedere și acuză că este victima unor jurnaliști de sport:

„În ceea ce privește apariția trunchiată a unor informații legate de trecutul meu, țin să menționez, pe lângă faptul că ele nu au nicio legătură cu agresiunea lui asupra mea, sau cu relația intimă cu el (n.r. se referă la Marian Olaianos), că în speța prezentată într-un ziar sportiv am câștigat definitiv în instanța și toate aspectele menționate de ziarul respectiv (către care eu nu am făcut declarații, fiind contactată de altă publicație) se referă la o situație legală provenită dintr-o chestiune foarte personală, generată de dorința mea de a fi mamă și de procedurile de fertilizare în vitro făcute împreună cu fostul partener.

Aceste chestiuni țin de viața mea privată și nu au nicio legătură cu agresiunea și violența lui Olaianos asupra mea, sau cu relația personală, intimă și fizică dintre mine și el”.

Jurnalista de la Cultural povestește despre relația amoroasă cu colegul de la Sport și cum a fost bătută de acesta

Narcisa Vlădescu a decis să vorbească și ea despre cele întâmplate între ea și colegul de la Sport, inclusiv despre episodul bătăii pe care acesta i-a dat-o în incinta instituției care îi are ca angajați. În mărturisirea sa, redată în totalitate de site-ul retetesivedete.ro, jurnalista descrie scenele.

„În 17 octombrie 2022, între orele 13-15, în sediul TVR, am fost grav agresată fizic și verbal de către Marian Olaianos. Am fost înjurată și apoi lovită cu palmele, pumnii și un set de chei peste față și cap și pe corp, strangulată și dată cu capul de perete, lovită cu picioarele, strânsă cu putere de brațe și zgâlțâită, împinsă și îmbrâncită de Marian Olaianos (foto), comentator sportiv și angajat al TVR, care, neprovocat, neatacat și fără a fi lovit, sau insultat, a recurs la acte de violență asupra mea.

Agresiunea a fost surprinsă parțial (strangularea și loviturile cu capul de perete) de camerele de filmat, lucru care confirmă clar spusele mele. TVR a pus la dispoziția organelor de anchetă aceste imagini”, povestește jurnalista.

Din relatare reiese că întregul conflict a început în biroul lui Marian Olaianos, unde Narcisa se dusese pentru a lucra împreună la un proiect tv. Recunoaște că se afla într-o relație amoroasă cu acesta, dar spune că ploaia de lovituri a pornit din senin.

„În birou, m-a lovit din senin peste față, cap, urechi, degete, mâini și brațe, m-a îmbrâncit și împins în perete și m-a înjurat, spunând că nu-l interesează nimic legat de proiectul meu, că nu-i pasă de colegialitate, atitudinea sa fiind și în trecut una de superioritate și autoritate, în ideea că “mie nu-mi spune nimeni aici ce să fac”, “eu nu am șef și-mi fac programul cum vreau eu”, “noi la Sport suntem stat în stat”, “sunt în TVR de peste 20 de ani și nu se atinge nimeni de mine”, “eu fac numai ce vreau eu și nu dau socoteală nimănui pentru că sunt aici de peste 20 de ani”, “plec la Cupa Mondială și mă doare în … de oricine, să mă pupe toată lumea în …”, susține Narcisa Vlădescu.

Relatează și despre unitățile medicale la care a apelat pentru ca medicii să constate loviturile și să o trateze, apoi explică momentul în care a început relația cu Marian, ea fiind angajată în TVR doar de câteva luni (iunie-iulie 2022).

„M-am atașat emoțional față de el”

„Singura mea vină morală în această situație a fost că am consimțit la relația personală și intimă pe care am avut-o cu Marian Olaianos, un bărbat căsătorit, pe care acesta acum o neagă, deși există dovezi clare și în acest sens.

Mai mult, această relație a fost inițiată chiar de către el, la începutul colaborării profesionale.  Încă de la momentul primei interacțiuni, atitudinea sa a fost una de negociere a colaborării profesionale, după propria filosofie exprimată prin întrebarea repetată “Mie ce-mi iese?”, Olaianos făcându-mi avansuri sexuale din prima zi și insistând să avem o relație personală și intimă de la bun început.

Am cedat avansurilor sale deoarece m-am atașat emoțional de el și am dat curs insistențelor sale de a începe o relație pe care a prezentat-o din start drept o poveste de dragoste. Totodată, am crezut că putem colabora profesional pentru realizarea unor proiecte, context în care l-am și cunoscut, dar el a tergiversat și până la urmă și zădărnicit toate proiectele la care ar fi trebuit să lucrăm împreună.

De exemplu, în condițiile în care o filmare cu el era stabilită pentru a două zi, dar el refuză să discutăm despre proiect, atitudine ostilă pe care o avusese și în săptămâna de dinainte, spunându-mi că proiectul e o prostie și nu da doi bani pe el, l-am rugat să nu-mi pună bețe în roate cu lucrul și filmările și să-și respecte cuvântul dat, pentru că acest al treilea proiect de colaborare profesională să nu fie la rândul sau abandonat”.

La TVR cercetarea disciplinară este în desfășurare

După scandalul dintre Marian Olaianos și Nadine, conducerea TVR a demarat o anchetă, iar jurnalistul a fost exclus din echipa care a plecat la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. „Procedura de cercetare disciplinară este în desfăşurare. O decizie referitoare la posibilele sancţiuni ale celor doi angajaţi va fi luată în momentul finalizării cercetării”, a transmis pentru Gazeta Sporturilor conducerea Televiziunii Române.