Diverse

Comentatorul sportiv Marian Olaianos și-a primit pedeapsa după scandalul cu iz amoros din TVR. Decizia e usturătoare

Comentatorul sportiv Marian Olaianos și-a primit pedeapsa după scandalul cu iz amoros din TVR. Decizia e usturătoare

Cu câteva zile în urmă, la TVR a izbucnit un scandal monstru între comentatorul sportiv Marian Olaianos și o colegă. El a acuzat-o că l-a hărțuit sexual, ea că a bruscat-o. Mai marii televiziunii au pus piciorul în prag și au luat prima decizie. Potrivit informațiilor oferite de paginademedia.ro, în locul lui Marian va fi trimis Dragoș Bocanaciu, alături de Emil Hossu-Longin, Cristi Mîndru și Narcis Șelaru.

Marian Olaianos se numără printre cei mai apreciați jurnaliști sportivi din TVR

În vârstă de 48 de ani, Marian Olaianos lucrează în TVR din anul 1999 fiind și reporter de teren, dar și comentator și realizator al mai multor emisiuni, cea mai de notorietate fiind Replay. El este căsătorit și are doi copii.

Ce s-a întâmplat între el și colega de la secția Cultural

Marian Olaianos și colega de la secția Cultural, Nadine Vlădescu (45 de ani) s-au acuzat zilele trecute de lucruri grave.

Femeia spune că a fost lovită de comentatorul sportiv și, pentru a le demonstra tuturor că nu minte, a fost și la IML ca să-și scoată certificat medico-legal, apoi a depus plângere și la conducerea televiziunii.

Despre Nadina Vlădescu colegii din TVR nu știu ce să creadă, cum de s-a ajuns la o asemenea situație, fiindcă ea e angajată recent în instituție, în iunie-iulie anul acesta.

Olaianos a depus la dosar mesajele cu tentă sexuală primite

Nici Olaianos nu a stat degeaba și, la rândul său, a depus un dosar de apărare la Comisia de Disciplină a TVR, în care a explicat cu lux de amănunte cum a fost hărțuit sexual de colegă. La dosar sursele spun că există și mesaje cu tentă sexuală de pe WhatsApp, pe care bărbatul le-ar fi primit de la Nadine.

Se pare că el a suportat cât a putut vorbele femeii, dar la un moment a cedat nervos și i-ar fi pus mâna în gât. Se pare că totul s-ar fi întâmplat chiar pe holurile televiziunii, au declarat surse din interiorul TVR pentru GSP.

Directorul general al televiziunii, Dan Turturică, a dat drumul și la o anchetă, pentru ca lucrurile să fie lămurite iar cel care a greșit să primească ce merită.