Info Actual

Info Actual > Showbiz > Secretul lui Catalin Botezatu! EA este femeia pe care nu a putut sa o uite
Showbiz

Secretul lui Catalin Botezatu! EA este femeia pe care nu a putut sa o uite

Secretul lui Catalin Botezatu! EA este femeia pe care nu a putut sa o uite

Secretul lui Catalin Botezatu! Celebrul designer a trait o poveste de dragoste intensa. Putini sunt cei care stiu cine este femeie pe care nu a putut sa o uite.

In urma cu ceva timp, Catalin Botezatu a trecut printr-o adevarata drama care l-a marcat! In ciuda faptului ca a avut numeroase iubite celebre, celebrul designer recunoaste ca pentru toate a avut o mare pasiune.

Celebrul designer si-a deschis sufletul si a dezvaluit prin ce drama a trecut din cauza unei aventuri amoroase, care i-a pus sufletul pe jar.

Secretul lui Catalin Botezatu. Acesta o iubea atât de mult de mult pe modelul Dana Opsitaru, încât a ajuns să o ameninţe că îşi taie venele.

Chiar şi acum, după 30 de ani, Botezatu mai are încă fluturi în stomac atunci când se gândeşte la Dana, potrivit verdict.ro

Tânăra a fost manechin. Pentru Cătălin nu conta că Dana era mai mare cu 8-9 ani, era căsătorită şi avea un copil.

Cu toate astea, Catalin Botezatu a facut tot posibilul să o cucerească. „Dana Opșitaru este marea mea dragoste și rămâne în continuare, deși au urmat și altele. Vorbim aproape zilnic, pentru că o mare iubire nu se uită niciodată. A devenit prietena mea cea mai bună” a declarat Cătălin Botezatu.

Viaţa i-a oferit lui Botezatu să-şi vadă visul împlinit. Dana a divorţat. Relaţia între Dana şi Cătălin a durat doar patru ani, insa au ramas prieteni buni si vorbesc zilnic.