Lifestyle

Selly a dat lovitura! Tocmai a semnat contractul

Selly a dat lovitura! Tocmai a semnat contractul

Selly, a fost invitat la Antena 3 de Mihai Gâdea, în vară, unde a primit o ofertă în direct de a semna cu televiziunea pe care acesta o conduce. La finaul toamnei, Selly a anunțat pe canalul său de YouTube că va avea propria emisiune.

Selly se simte bine în zona online-ului, așa că a refuzat politicos propunerea, spunând că nu este pregătit pentru a face pasul spre TV, și că dorește să continue în mediul online. Din vară până acum, vloggerul s-a rîzgândit, iar Prima TV tocmai a anunțat că va găzdui o emisiune realizată de Andrei Șelaru. Pe 1 decembrie, de la ora 20.00, va debuta atât pe Prima Tv, cât și pe online.

La finalul săptămânii trecute, Selly a declarat că producția va fi sub forma unui „late-night show”, iar prima ediție va fi simultan și pe TV și online, după care cea de-a doua va fi difuzată întâi la TV după online. Selly mai adaugă și faptul că emisiunea nu va urma „mentalitatea de TV”.

Noua emisiunea a lui Selly va conține sketchuri, o parte cu invitat și o parte de monolog și va avea 45 de minute. La Prima TV, Selly Show va fi difuzat și pe 4 decembrie. Din 12 decembrie, va fi în fiecare sâmbătă, tot de la ora 20.00.

În decembrie vor fi 6 ediții, iar din ianuarie vor fi două pe săptămână, potrivit Voxbiz.