Info Actual

Info Actual > Showbiz > Sicriul a ajuns acasă! Eliza este pregătită pentru înmormântarea mamei sale
Showbiz

Sicriul a ajuns acasă! Eliza este pregătită pentru înmormântarea mamei sale

Sicriul a ajuns acasă! Eliza este pregătită pentru înmormântarea mamei sale

Sicriul a ajuns acasă! Eliza este pregătită pentru înmormântarea mamei sale. Fiica Adrianei Iliescu este ingrozita. Iata anuntul care a stupefiat intreaga tara!

Sicriul a ajuns acasă! Eliza este pregătită pentru înmormântarea mamei sale

„Mi-am cumparat deja sicriul. Este un subiect intim, nu vreau sa discut cu nimeni despre asta. Chiar daca am facut acest lucru, nu este nimic anormal”, a declarat Adriana, pentru Cancan.

Recent, vecinii Adrianei Iliescu și-au făcut griji pentru starea femeii, care este de negăsit de mai bine de o lună. Fosta profesoară de limba română nu a mai fost văzută nici măcar la cumpărături, așa cum obișnuia.

Adriana Iliescu nu poate fi nici contactată

“Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni. Poate se simte rău, cine știe. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, a spus, acum ceva timp, o vecină de-a Adrianei Iliescu, pentru sursa citată.

Medicul care a ajutat-o pe Adriana Iliescu să o aducă pe lume pe micuța Eliza a mai liniștit apele. Acesta a declarat că nu sție nimic despre starea de sănătate a femeii, însă bănuiește că aceasta a ales să se mute la casa de pe lângă Pitești , loc în care ar fi în siguranță în perioada pandemiei.

Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor, fiind cunoscută drept cea mai bătrână mamă din lume.