Info Actual

Info Actual > Showbiz > Singura dorință a lui Marilyn Monroe a rămas neîmplinită. Adevărul despre drama din spatele zâmbetului angelic
Showbiz

Singura dorință a lui Marilyn Monroe a rămas neîmplinită. Adevărul despre drama din spatele zâmbetului angelic

Singura dorință a lui Marilyn Monroe a rămas neîmplinită. Adevărul despre drama din spatele zâmbetului angelic

Singura dorință a lui Marilyn Monroe a rămas neîmplinita. Adevărul despre drama din spatele zâmbetului angelic. Actrița este un simbol de neclintit al divei absolute. Departe de standardele de frumusețe ale epocii noastre, este femeia care rămâne reprezentativă în lumea cinematografiei mondiale.

Povestea actriței de viață este impresionantă, cum în ciuda tuturor obstacolelor, a reușit să ajungă o divă absolută.
Viaţa lui Marilyn Monroe a devenit încă odată subiect de discuţie şi controversă datorită celui mai nou documentar care se avântă în lumea actriţei. Filmul se numeşte Marilyn Monroe For Sale şi a fost lansat pe 23 decembrie, anul trecut potrivit dailymail.co.uk.

Singura dorință a lui Marilyn Monroe a rămas neîmplinita

„Cea mai dureroasă descoperire a fost realizarea faptului că cea mai mare dorinţă a lui Marilyn a fost aceea de a-şi face o familie. Tot ce Marilyn îşi dorea în viaţa asa era să aibă un copil”, a confirmat Marion Collyer, care a jucat în filmul Some Like it Hot alături de actriță.

Puţini cunosc faptul că ea era însărcinată în timp ce filmările pentru filmul numit anterior aveau loc. Din nefericire, actriţa a avortat spontan, lucru care i-a adus tristeţe profundă şi a atras după sine sfârşitul mariajului cu Arthur Miller.