Showbiz

Ce trebuie să știți despre femeile fatale, sfioase sau elegante. Actrițe celebre de la Hollywood le-au întruchipat

Ce trebuie să știți despre femeile fatale, sfioase sau elegante. Actrițe celebre de la Hollywood le-au întruchipat

Există o vedetă ”old Hollywood” pentru stilul/personalitatea oricărei fete/femei, iar acum este timpul să vedem … Cine este tipul TĂU de personalitate de la Hollywood? Un material fascinant despre personalități în ipostaza cărora ne putem regăsi și noi, este publicat pe un blog, mai puțin mediatizat, motiv pentru care îl vom prezenta astăzi.

Actrițe celebre de la Hollywood au întruchipat femei fatale, sfioase sau elegante

Primul: personalitatea Femme Fatale. Îndrăznețe, elegante și misterioase, personajul Gilda al Ritei Hayworth și personajul lui Lauren Bacall, ei bine, toate personajele sale sunt modelele perfecte pentru personalitatea Femme Fatale. Acest gen de doamne emană încredere atunci când intră într-o cameră. Încrederea în sine și intimitatea sunt importante pentru ele și sunt atente la cercul lor de prieteni apropiați. Femeile Fatale nu se tem să fie puțin cochete și adesea zâmbesc sau zâmbesc când sunt sarcastice sau fac glume.

Au un simț al calmului și se pricep să își păstreze calmul în orice situație. Toate ținutele lor sunt în mod intenționat stilizate pentru a impresiona. Pentru a păstra un aspect încrezător, poartă culori îndrăznețe precum roșu, mov, auriu și negru.

Culorile feminine, imprimeurile și florile sunt rareori purtate de o femeie fatală. Fie că este creț sau drept, părul lor este elegant și cu aspect neted. Deși au o încredere masculină în ele, toate mișcările lor fizice sunt feminine și seducătoare. În zilele noastre moderne, femeia fatală ar fi acea doamnă care este impecabil îngrijită în permanență.

Top trei cuvinte pentru a descrie femeia fatală: Încrezătoare, izbitoare, senină. Iar culorile de top ale femeii fatale sunt acestea: Roșu, Negru, Verde închis, Auriu. Și, apropo, ea face cumpărături numai de la Mall și magazine extravagante.

2. Alt tip de personalitate se numește Girl Next Door: dulce și uneori timidă, sfioasă. Deloc sofisticată, cu o frumusețe fermecătoare. Mereu dornică să facă pe plac și să fie prietenă cu toată lumea, zâmbitoare și bine dispusă. Rolul aparține lui Judy Garland.

Stilul ei era plin de imprimeuri frumoase, tăieturi simple și volane. O cămașă albă clasică cu guler, o rochie de zi cu gingașă și un guler peter pan dantelat fac parte din garderoba ei. Poate că hainele ei sunt simple, dar strălucirea din ochii ei și entuziasmul din vocea ei o fac absolut frumoasă.

Foto: Judy Garland. Foto: Donna Moderna

Aceste fete preferă activitățile practice, cum ar fi coacerea prăjiturilor cu fulgi de ciocolată sau redecorarea locurilor din casa lor. Le place să aducă frumusețe în casele lor. Adoră să petreacă timp cu cei mai apropiați prieteni.

Poate fi găsită în fata care iubește excursiile la magazinul de decorațiuni interioare și care are mereu la îndemână rețetele ei preferate. Ea nu este adepta cumpărării de piese scumpe, de designer, ci mai degrabă caută haine în magazinele de vechituri sau în micile magazine de cartier.

Top trei cuvinte pentru a descrie fata de alături:  Dulce, Simplu, Încântător. Culorile de top ale fetei de alături:  Albastru strălucitor, Alb, Verde mentă, Roz deschis și Maro.

3. Personalitatea Charming Elegant. Șarmant, elegantă, sobră. Ai zice că este cu nasul pe sus sau că are o mândrie puternică, dar realitatea este alta. Sigură pe ea, un simbol al eleganţei, al manierelor aristocrate şi al graţiei. Audrey Hepburn întruchipează foarte bine aceste caracteristici. În anul 2014, potrivit unui sondaj realizat în Marea Britanie, Audrey Hepburn era aleasă drept cea mai frumoasă femeie din ultimii 50 de ani.

În aceeași categorie o putem găsi și pe Elizabeth Taylor. Doar că despre ea s-a mai spus că era și răsfățata de la Hollywood.

Dacă cineva are nevoie de o discuție sau de o ureche de ascultare, ea este alături de el. Ea poate îmbrăca un stil clasic și preferă să își păstreze hainele romantice și feminine. Culorile ei preferate sunt îndrăznețe, feminine și sobre. Zâmbește mereu cu subînțeles. Timidă, enigmatică, ambițioasă, perseverentă dar și îndrăzneață, pentru că știe când și ce rol să joace, în viața de zi cu zi. Look-ul ei este atemporal.

Top trei cuvinte pentru a descrie Fermecătorul Elegant: Feminină, amabilă, sobră. Culorile de top ale lui Charming Elegant: bej, negru, roșu aprins. Culori extreme, pronunțate, pentru a scoate în evideență personalitatea deosebit de puternică.

4. Tipul Bombshell. Marilyn Monroe și Jane Russel din filmul „Gentlemen Prefer Blondes” (”Bărbați preferă blondele”) au stabilit standardul perfect pentru tipul Bombshell. Marilyn emană un aer ultrafeminin, iar Jane se menține sarcastică și dezinvoltă. Două personalități diferite înfășurate într-o singură categorie.

Imagine din filmul ”Bărbații preferă blondele”. Foto: pinterest

Bombshell-ul minunat la conversații mărunte și nu are nicio problemă în a deveni cel mai bun prieten al unui străin. Îi place să iasă în oraș la petreceri, magazine de haine, evenimente etc. Este plină de amabilitate și se străduiește întotdeauna să facă cea mai bună primă impresie. Indiferent de ocazie, se poartă întotdeauna o ținută feminină. Spre deosebire de unele dintre stilurile anterioare pe care le-am discutat, acest look feminin nu este deloc subtil. Bombshells adoră culorile strălucitoare, frumoase, cum ar fi rozul aprins, albastrul strălucitor, aurul strălucitor și roșul seducător.

Accesoriile precum blănurile și cerceii statement sunt, de asemenea, iubite de bombshell-uri. Dacă nu poartă o culoare deosebit de atrăgătoare, ținuta este întotdeauna croită pentru a le evidenția silueta de clepsidră. Bombshell-urile din zilele noastre adoră să fie întotdeauna sociabile. Bombshells adoră să facă cumpărături la mall cu grupuri de prieteni și adoră să documenteze momentele pe Instagram. Din moment ce investesc timp și efort în înfățișarea lor, ar putea la fel de bine să iasă în oraș.

Top trei cuvinte pentru a descrie o Bombshell Babe: Glamourous, Voluptuous, Atrăgătoare. Culorile de top ale Bombshell Babe: Roșu, Roz aprins, Violet intens.

5. Ultima categorie de astăzi este Gold Girl. Cu un zâmbet de învingător și o inimă de aur, Doris Day este întruchiparea personalității americane a Fetei de Aur. Având acea dorință americană de a reuși, ea este determinată să desăvârșească orice sarcină care îi este pusă în față. Faptul că se bucură de viață este de cea mai mare importanță și își păstrează o dispoziție veselă. De la familie la noi prieteni, ea rămâne întotdeauna loială și recunoscătoare față de oamenii care o ajută de-a lungul vieții.

Foto: britannica.com/biography/Doris-Day

Râsul și zâmbetul lui Doris luminează ziua oricui. Deși stilul ei ar putea da o senzație de oraș mic american, exuberanța ei îi permite să prospere atât în orașul mare, cât și la țară. Își păstrează culoarea în țesăturile sale, dar siluetele sale sunt clasice. O combinație bună de culori roșu, alb și albastru este, de asemenea, un favorit câștigător pentru această fată. Aspectul ei este distinct american și este o amintire a stilului de altădată. Fetele de aur ale zilelor noastre sunt întotdeauna încurajatoare și ambițioase.

Sportul și activitățile competitive sunt unele dintre distracțiile lor preferate; nu pot să treacă cu vederea o competiție bună! În ciuda determinării lor, sunt întotdeauna binevoitoare și vor fi primele care vor oferi felicitări. Fetele de aur sunt întotdeauna dispuse să încerce acel nou restaurant, să se aventureze pe un nou traseu de drumeție sau să gătească o nouă rețetă. Nu se lasă intimidate de teama de eșec și îi încurajează și pe ceilalți să fie îndrăzneți.

Top trei cuvinte pentru a descrie fata de aur: Colorată, Clasică, Încântătoare. Culorile de top ale Fetei de Aur: Orice culoare care este strălucitoare și distractivă.

Foto: pinterest